"Aleksandar Janković"
"Aleksandar Janković"

Sale Janković: Još od ponedeljka osećam reakciju igrača (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.13. | 20:56

Trener Zvezde zadovoljan rezultatom, ali i igrom protiv Novog Pazara

 

Aleksandar JankovićIako je opšti utisak da partija Crvene zvezde u meču protiv Novog Pazara nije baš bila reprezentativna zadovoljstvo na licu šefa struke Aleksandra Jankovića, koji smatra da su Beograđani na pravi način reagovali posle remija sa Radom u prošlom kolu.
Osećali smo reakciju igrača još od ponedeljka kada smo arhivirali neusešnu utakmicu na Vračaru. Pobedili smo potpuno zasluženo, možda smo mogli i ubedljivije, ali smo bili izuzetno dobri u tranziciji i u igri preko bokova gde su Marko Vešović i Filip Mladenović preuzimali odgovornost. Rasteretili su nas golovi u prvom poluvremenu“, rekao je Janković posle pobede od 4:0, mada nas nije ubedio da je baš toliko impresioniran.

Izabrane vesti

Posebno zadovoljstvo kod trenera, a tu se verovatno svi slažu, proizvela je igra u poslednjoj liniji obzirom da Zvezda nije primila gol. Verovali ili ne, prvi put još od septembra prošle godine?!
Drago mi je što smo uspeli da razigramo Kadu Mendeša i promovišemo dva nova igrača Abiolu Daudu i Stefana Mihajlovića. Posebno drago mi je što nismo primili gol, jer cu cele pripreme koncipirane tako da se dođe do defanzivne stabilnosti. Na 12 pripremnih mečeva na osam nismo poklekli, a sada smo to uspeli i u prvenstvu“, konstatova je Janković.

U ime Novog Pazara novinarima se obratio Izet Ljajić, jer gosti još nisu isplatili Dragoljuba Bekvalca, pa Slavenko Kuzeljević ne može da bude zaveden kao šef struke.
Šta reći, nikada nije dobro kada se izgubi, pa makar i od Zvezde. Više bih voleo da je Zvezda u igračkoj, a ne finansijskoj krizi. Mi smo, ipak, ovde bili oslabljeni, bez Đogatovića, Bulatovića i Bogunovića, koji je na dva meča protiv Zvezde dao dva gola. Drago mi je samo što je utakmica prošla bez i najmanjeg incidenta. To je velika stvar, jer znate kolika je tenzija kad igraju Zvezda i Novi Pazar“, rekao je Ljajić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar JankovicIzet LjajićJagodinaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara