""
""

Sad zna kako je bilo Jokanu… Kike Flores pred otkazom u Votfordu

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.04.16. | 19:26

Teško je biti trener kod familije Poco

Kada je prošlog leta uprava Votforda odlučila da smeni Slavišu Jokanovića i dovede Kikea Floresa na njegovo mesto, ogrešila se o srpskog stručnjaka. Nisu želeli da produže ugovor sa njim i nagrade ga za uspeh i novac koji im je doneo plasmanom u Premijer ligu.

Izabrane vesti

Tada su se odlučili za Floresa, koji se odlično snašao u debiju na Ostrvu i uspeo da Votfordu mnogo pre očekivanog roka donese opstanak u ligi i prebrine brige oko ispadanja.

Ipak, ni Flores više nije siguran. Nešto slabiji rezultati u drugom delu sezone su Floresa stavili pod pritisak, a upravu Votfordu u nedoumicu da li da nastavi saradnju sa Špancem. Iako je cilj ispunjen i iako će sezona biti završena uspešno!

Ostrvski mediji pišu da je uprava očekivala više od Floresa posle odličnog prvog dela sezone, a da je gazda Đino Poco koji prisustvuje skoro svakom trenignu zabrinut i zbog trening metoda španskog trenera. Flores ima još godinu dana ugovora sa Stršljenovima, ali ako u finišu sezone ne ostvari bolje rezultate, Italijani će ga najverovatnije smeniti na kraju sezone. 

(FOTO: Action images)


tagovi

votfordSlaviša JokanovićPremijer ligaKike Sančez FloresEvropaEngleskaĐampaolo Poco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara