Sa Šveđanima su golovi sigurica

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.05.18. | 13:03

Večeras na programu dva meča u Superetanu, među timovima koji su prilično raspucani

Posle nepunih deset kola Varberg i Degerforš igraju najefikasniji fudbal u ligi, što je suprotno od onog što smo imali prilike da vidimo od njih prethodne sezone. Osim što u večerašnji okršaj u oviru 10. kola Superetana oba tima ulaze s tri uzastopna meča u kojima su prelazili granicu od tri gola, ovo je ujedno i duel ekipa sa jednim od najbušnijih odbrana izvan zone ispadanja. Takođe, i jedan i drugi sastav igrali su GG&3+ na poslednja tri meča.

Što se tiče forme, u nešto težoj situaciji je domaćin, koji je tik iznad mesta koje vode u baraž za opstanak. Varberg je bez pobede na tri minula susreta, dok je Degerforš dva boda daleko, odnosno upravo zahvaljujući dva vezana remija. Zanimljivo gosti su na tri poslednja meča vodili posle prvih 45 minuta, i bez poraza su na strani na pet od prethodnih šest duela. Kada se radi o međusobnim susretima, Degerforš je pobedio jednom na minulih devet utakmica, a na četiri od prethodnih šest gostovanja Varbergu nije uspeo da zatrese mrežu.

Izabrane vesti

U drugom meču dana, poslednjeplasirani Varnamo dočekuje Falkenberg, koji je jedan od glavnih kandidata za promociju. Gosti nemaju poraz kada igraju van svog stadiona ove sezone, a u poslednje vreme je odlično prolazio na teren Varnama. Naime, Falkenberg je vodio na poluvremenu i pobedio na kraju na šest od prethodnih osam odmeravanja snaga sa Varnamom, koji je u toliko lošoj formi da nije dao gol na četiri od minulih pet mečeva.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5446 ŠVE 2 Varbergs BoIS FC - Degerfors tgg gg3+ 1,95
Uto 19:00 5445 ŠVE 2 Varnamo - Falkenberg ki 2 2,60
Ukupna kvota5,07

ŠVEDSKA 2 - 10. KOLO

Utorak
19.00: (2,60) Varnamo (3,20) Falkenberg (2,60)
19.00: (1,96) Varberg (3,05) Degerforš (2,65)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2Falkenbergsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara