"Tačdaun Latavijusa Marija (Ouklend)"
"Tačdaun Latavijusa Marija (Ouklend)"

S Rejdersima nema šale

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.11.16. | 09:49

Tim iz Ouklenda savladao aktuelne šampione NFL-a za sedmu pobedu u sezoni. Treći vezani poraz Stilersa

Tačdaun Latavijusa Marija (Ouklend)Denver Bronkosi su ponovo poklekli i sada nakon devet odigranih utakmica imaju tri poraza. Šampionsku ekipu savladali su sa 30:20 Rejdersi koji su tako još jednom celoj NFL ligi pokazali da se ove sezone ne šale.

Tim iz Ouklend konačno se vraća tamo gde mu je mesto, pošto čak 14 godina nisje uspeo da se popne iznad 50 posto pobeda u regularnom delu sezone. O nekom većem uspehu ne bi trebalo ni pričati. S druge strane, Bronkosi ne deluju sigurno kao prošle sezone, posebno njihova "epska" odbrana koja je primila čak 30 poena od Rejdersa.

Izabrane vesti

I Stilersi su u sve većem problemu pošto su zabeležili treći poraz zaredom. Ovaj put bolji od franšize iz Pitsburga, koja je opet mogla da računa na vođstvo legendarnog kvoterbeka Bena Rotlizbergera, bili su Baltimor Rejvensi sa 21:14. 

Dalas je ove sezone izvanredan i trenutno drži čelo NFC. Istina u devetoj sedmici tekuće sezone Starsi su imali veoma lagan posao pošto su gostovali neverovatno lošim Klivlend Braunsima koji i dalje čekaju na prvi trijumf. Tim iz Teksasa slavio je rutinski sa 35:10 i čini se da, uz Nju Ingland Petroitse predstavlja zasad najozbiljnijeg kandidata za najviši plasman.

Večeras od 02.30 po srednjoevropskom vremenu na perogramu je poslednji duela devete sedmice u NFL-u u kojem se sastaju Sijetl i Bafalo. Iako timovi imaju sličan kvalitet, trebalo bi očekivati da i ovoga puta presudi domaći teren pošto su Sihoksi slavili čak na 34 od poslednjih 39 utakmica (uključujući plej-of) na svom Senturi Link Fildu.

REZULTATI I RASPORED MEČEVA 9. VIKENDA: Tampa Bej– Atlanta 28:43, Klivlend – Dalas 10:35, Kanzas Siti – Džeksonvil 19:14, Majami – Njujork Džets 27:23, Minesota – Detroit 16:22, Njujork Džajants – Filadelfija 28:23, Baltimor – Pitsburg 21:14, Los Anđeles – Karolina 10:13, San Francisko – Nju Orleans 23:41, San Dijego – Tenesi 43:35, Grin Bej – Indijanapolis 26:31, Ouklend – Denver 30:20.
Utorak
02.30  Sijetl (4-2-1) – Bafalo (4-4)
* u zagradama pobede-porazi-nerešeno

(fofo: Action Images)


tagovi

Ouklend RajdersiNFLamerički fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara