"Rikardo Sa Pinto"
"Rikardo Sa Pinto"

Sa Pinto ponovo vadi kestenje iz vatre?

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.10.13. | 17:32

Portugalac na pragu preuzimanja grčkog OFI-ja

Rikardo Sa PintoU Crvenu zvezdu je došao da podigne usnuli tim, ali uprkos ohrabrujućem početku nije uspeo u želji da titulu vrati u Ljutice Bogdana. Sada će po svemu sudeći ponovo vaditi kestenje iz vatre, ali na drugom kraju tabele. Ne srpske, već grčke. Rikardo Sa Pinto je na korak od preuzimanja grčkog OFI-ja.

Portugalski Rekord piše da je bivši trener beogradskih crveno-belih već na Kritu kako bi utanačio uslove saradnje sa timom koji bi po imenima trebalo da se bori za mesto u gornjem domu grčke Superlige.

Izabrane vesti

Mark Zoro, iskusni Lusijano Galeti (koji doduše tek pokušava da obnovi karijeru posle trogodišnje pauze zbog teške bolesti), Sa Pintovi zemljaci i povremeni i bivši rezentativci Portugala Ariza Makukula i Danilo Fernandes...

Avaj, na terenu samo bleda senka igrača kakvi su nekad bili i svega pet bodova osvojenih u prvih sedam kola što je OFI postavilo na pretposlednje mesto na tabeli. Logično, jer je to jedini tim u Superligi koji još čeka prvu pobedu, a odlikuje ga  i najgori napad takmičenja i samo tri postignuta gola.

Zvezdu je napustio zato što mu uprava nije obezbedila sastav kadar da se bori za titulu. Sada ima tim, ali nema igru. Da vidimo kako će se snaći.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvropaGrčkameđunarodni fudbalOFIRikardo Sa Pinto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara