Bez milosti
Bez milosti

Sa Enfilda optužuju grubijane iz Barnlija: Nije ovo kuglanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.12.18. | 09:27

Šon Dajš nije posebno uznemiren…

Robi Brejdi ga je načeo, Ben Mi dokrajčio. Džo Gomez je izleteo međ reklamne panoe, a ubrzo je teren napustio na nosilima. Nije dočekao ni poluvreme. Trener Liverpula Jirgen Klop posle utakmice sa Barnlijem potvrdio je da povreda nije baš naivna i da engleskog defanzivca neko vreme neće biti u timu. Dodaje Klop da to nije nikakvo čudo imajući u vidu da je Stjuart Atvel domaćima dozvolio pregrubu igru.
Rekao sam sudiji još posle prvog uklizavanja od pet ili šest metara. Uzeo je loptu, svima se na stadionu dopalo, ali rekao sam mu: ‘Molim te, reci im da to ne sme da se radi’. Da se razumemo, nije bio faul, ali to se ne sme. Bilo je kaon a kuglanju. Pet ili šest puta se desilo”, žali se Klop.

Možda bi doduše trebalo da se malo vrati u prošlost. Ne tako davno Premijer liga je bila poznata baš po tom grubijanskom stilu igre. Nije tu bilo milosti.
Agresija jeste deo fudbala, ali mora da se bude pažljiv. Prošla su ta vremena kad si kretao da uklizavaš pet ili šest metara pre igrača. Obično ti to sudije ne dozvole. Svi želimo da pobedimo, ali neko mora da kaže: ‘Prestanite to da radite’. Napraviš samo još dva koraka i onda je to normalan start. Nemoj da hvataš zalet čim vidiš igrača”, grmeo je Klop.

Izabrane vesti

Kolega iz Barnlija Šon Dajš ipak nema problema sa ovakvim kritikama.
Bilo je to nekih izuzetnih startova. Moraju da te osete”, dodaje Dajš.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Jirgen KlopŠon Dajš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara