""
""

S one strane Jelice – Borac mora da zaljulja Javor

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.03.17. | 14:18

U lokalnom derbiju sa Ivaničanima, Mladen Dodić rokadama u timu napada tradicionalno motivisanog rivala

Dve karte iz dve uzastopne utakmice sa rivalima iz velikog trininga srpskog fudbala nisu bile dobitne za Borac. Premotavanje kaže da su od Partizana i Vojvodine Zebre primile samo dva gola iz igre i jedan sa „kreča“. Borac ipak mora bolje, jer za Mladena Dodića, šefa stručnog štaba Čačana ne postoje male i velike utakmice. Borac mora izboriti opstanak, rekao nam je trener Borca.
„Za Ivanjicu me vezuju lepe uspomene, ali nema mesta za sentimentalnost. Njima je prioritet plej-of, a nama opstanak. Zato ćemo u Ivanjicu na veliki komšijski derbi otputovati po pozitivan rezultat“, kaže za MOZZART Sport, Mladen Dodić, a mi u nastavku razgovora konstatovasmo da Borac trenutno ima formu i kondicionu spremu koja sama po sebi mora rezultovati uspehom.

Izabrane vesti

I BORAC JE IZDAO SAOPŠTENJE!

„Tako je! Pazite, Javor ima kvalitetne pojedince, a mi ćemo kao što priliči situaciji na teren izaći sa određenim rokadama u pozicijama našeg tima. Đogatović, Milović, Cvetković, ali i krilni napadači Eliomar Silva, kao i Husnidin Gafurov su svakako ključna lica Javorove postave. Mi jasno imamo svoje adute za odgovor na njihov stil igre“, tvrdi Mladen Dodić i dodaje da će najverovatnije odmoriti Miloša Markovića, koji se lakše povredio na zagrevanju pred utakmicu sa Vojvodinom. Stručni štab Borca samo ne želi da rizikuje, jer sve Zebre u stroju su bitne i neophodne za konačne okršaje u Superligi Srbije.

Iz Rada u Borac – Miloš Marković je nova Dodićeva Zebra

„U našoj ekipi kondicioni i zdravstveni bilten dozvoljavaju otvoren pristup pri kombinacijama za startnu postavu. Niko nije upitan kada je reč o Borcu, a preventive radi, moguće je da će jedino Marković pauzirati zbog lakše povrede. Svi ostali su motivisani i spremni. Idemo u Ivanjicu po pozitivan rezultat“, zaključuje Mladen Dodić za MOZZART Sport i dodaje da Zebre ne samo što su spremne, već su i obavezne pred sobom i Čačkom da pokažu karakter i blesnu na vreloj travi ivanjičkog stadiona u sredu u 18.00 sati.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMladen DodićMiloš MarkovićJavorHusnidin GafurovEliomar SilvaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara