"Marko Šćepović"
"Marko Šćepović"

Ružno da ružnije ne može biti: Partizan se umalo obrukao protiv zonaša

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.13. | 16:06

"Sram vas bilo, brukate ovaj dres", grmeo je Zvonko Varga na crno-bele

 

Marko ŠćepovićNe samo što u poslednje vreme loše igraju zvanične utakmice, nego fudbaleri Partizana taj trend promovišu i na prijateljskim mečevima. Crno-beli su se propisno namučili da savladaju zonaša Trepču iz Kosovske Mitrovice, ali su samo zahvaljujući individualnim kvalitetima Marka Šćepovića uspeli da spreče senzaciju i, iako su gubili, na kraju spasu čast – 3:2.

Izabrane vesti

Šćepović je postigao dva gola (u 67. i 76. minutu), a pogodio je i Dejan Babić u 37, dok je dvostruki strelac za Trepču bio Perica Ilić u 41. i 56. minutu.

Meč u SC Zemunelo, osim fudbala, obeležila je i bukvica pomoćnog trenera Zvonka Varge, koji je, kao što je to praksa u Humskoj, vodio ekipu i na ovom prijateljskom susretu, dok je šef struke Vladimir Vermezović meč pratio sa terase.
"Sram vas bilo, brukate ovaj dres.  Oni su putovali 400 kilometara samo da bi igrali sa vama, a vama je teško da izađete iz svlačionice do terena i pomerite se dva koraka. Ovo je skandal. Ružno da ne može biti ružnije. Pogledajte ovo, reprezentativac jedan, mladi, drugi reprezentativac", grmeo je Varga pokmazujući rukom na Šćepovića, Mitrovića i Volkova.
"A oni su zona. Ali vi sve potcenjujete. Hajde sad na teren. Trčite malo. Hoću da vidim volju i želju".

Zoran Cvetnić, vođa puta Trepče, trenutno 13-plasiranog tima na tabeli zone Morava, četvrtog ranga takmičenja, novinarima pojasnio kakav su dan imali amateri iz Kosovske Mitrovice, koji su posetili i grob patrijarha Pavla, a iz svojih džepova izdvojili i 26.000 dinara za pomoć Tijani Ognjanović, koja je otputovala na transplataciju srca u SAD.
"Iz Kosovske Mitrovice pošli smo jutros u 3.30, za doručak smo pojeli samo viršlu i burek i putovali smo ceo dan da bismo igrali protiv Partizana. Sa nama su krenuli i kadeti kako bi oni odigrali prijateljski meč sa Teleoptikom, a svi zajedno su skupili 26.000 dinara za donaciju", naveo je Cvetnić.

PARTIZAN - TREPČA 3:2 (1:1)
/Babić 37, Šćepović 67, 76 - Ilić 41, 56/

Partizan: Petrović, M. Živković, Pajović, Stanković, Volkov, S. Marković, Knežević, Babić, Ninković, Šćepović i Mitrović. Igrali su još: Ž. Živković, Tomašević, Lovre i Aškovski.
Trener: Zvonko Varga

Trepča: Vakić, Mašić, Milovanović, Popović, Vučković, Lazić, Trajković, Đurić, Uljarević, Ilić, Stanojkov. Igrali su još: Galjak, Radović, Veselinović, Božović, Radovanović, Milosavljević, Radunović, Marić.
Trener: Srđan Nikolić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dejan BabićMarko ŠćepovićFK PartizanPerica IlićSrbijaTrepčaZvonko Varga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara