Ruska hobotnica čuva Tampu

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.11.18. | 15:14

Andrej Vasilevski u pobedi protiv Montreala zabeležio 34 odbrane

Još uvek je rano za bilo kakve prognoze i zaključke, ali ako se po jutru dan poznaje, ova sezona bi mogla da bude dobra za Tampu Bej. Lajtningsi su nakon 13 odigranih mečeva na vodećem mestu Istočne konferencije u NHL-u, tako da ni ne treba da čude procene bukmejkera da je Tampa uz Toronto glavni favorit za finale Stenli kupa.

U noći između nedelje i ponedeljka Tampa gostuje Otavi i tu biste eventualno mogli da gađate solidnu kvotu na dvojku. Ne samo da je Tampa u dobroj formi, nego ni Otava ne zna gde bije. Dovoljno je reći da su domaći upisali samo jedan trijumf na šest poslednjih mečeva. Kvalitet, forma i plasman na tabeli idu u prilog gostima, ali doza opreza ne može da škodi.

Izabrane vesti

Zašto?

Otava je imala više vremena za odmor od Tampe. Domaći su u subotu veče doživeli debakl na gostovanju Bafalu (2:9), dok je u noći između subote i nedelje Tampa razmontirala Montreal na strani (4:1). Na ovoj utakmici posebno se istakao golman Andrej Vasilevski koji je imao 34 odbrane. Ruski golman je Tampina amajlija, pošto je tim iz Floride upisao sedam pobeda na 10 koliko je Vasilevski bio starter.

U svakom slučaju, gosti ostaju favoriti. Pokazali su više, igraju bolje, a i tradicija im ide u prilog. Tampa je slavila na četiri od pet prethodnih gostovanja u glavnom gradu Kanade, doduše jednom nakon prvog dela utakmice. Golovi su retko kad izostajali, ali bi zbog umora i odličnog Vasilevskog možda trebalo očekivati pobedu gostiju bez mnogo golova u Otavinoj mreži. 

NHL

Ponedeljak

01.00: (2,25) Njujork Rendžers  (3,80)  Bafalo (2,65) 
01.00:  (3,35) Otava  (3,90)  Tampa Bej (1,90) 
03.00:  (2,35) Anahajm  (3,80)  Kolambus (2,50) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Tampa BejOtava Senators

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara