""
""

Runi: De Hea je najbolji golman na svetu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 10:54

Engleski reprezentativac smatra da je Van der Sar dobio svog pravog naslednika

David de Hea prosto je eksplodirao u meču protiv Liverpula koji su Crveni đavoli dobili sa 3:0. Španac je branio sve udarce gostiju, a verovatno će Rahim Sterling posebno pamtiti hobotnicu Đavola jer mu je „skinuo“ bar dve stopostotne šanse. Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi  iskazao je veliko poštovanje prema svom čuvaru mreže tako što ga je nazvao najboljim na svetu.
On je najbolji golman na svetu. De Hea se nalazi u odličnoj formi i blistava budućnost je pred njim. Od dolaska u klub nije mu bilo lako, ali sada je dokazao da je pravi je naslednik Van der Sara", zaključio je Runi.

On se osvrnuo i na šampionsku trku u Premijer ligi i bodovni zaostatak za Čelsijem. Runi smatra da osam bodova zaostatka za liderom Čelsijem nije nedostižno i poručio da njegov tim može da osvoji titulu u Premijer ligi.
Moramo da verujemo, osam bodova prednosti nije mnogo i sada nas očekuje gust raspored u kojem moramo da nastavimo pobednički niz. Imamo mnogo novih igrača i trebalo nam je vremena da se uigramo. Imamo kvalitet da se vratimo na vrh", rekao je Runi za klupski sajt.

Izabrane vesti

Junajted je vezao šest pobeda u nizu i nalazi se na trećem mestu na tabeli sa 31 bodom, pet manje od drugoplasiranog Sitija i osam od lidera Čelsija. U narednom kolu Crveni đavoli u subotu gostuju Aston Vili.

(FOTO:Action images)

 


tagovi

David De GeaEngleskaEvropaPremijer ligaŠpanijaVejn Runi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara