"Manea na stranama Gazete"
"Manea na stranama Gazete"

Rumunsko čudo na Stamfordu? Čelsi platio tri miliona evra za 17-godišnjeg beka

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.09.14. | 10:05

Kristijan Manea, koji je posle samo pet nastupa u seniorskoj konkurenciji zaslužio i poziv u nacionalni tim (?!), ipak će prvo na pozajmicu u Vitese

Manea na stranama GazeteMali je ili mnogo dobar ili su menadžeri videli mnogo dobru priliku da zarade. Bilo kako, 17-godišnji Kristijan Manea navodno je nov iigrač Čelsija, koji je prema navodima rumunske Gazete Sporturilor Vitorulu platio tri miliona evra za mladog desnog beka.

Manea će pritom zarađivati 20.000 evra mesečno, ali će opremu londonskih Plavaca zadužiti tek u januaru, a odmah će biti prosleđen na kaljenje Viteseu, dugogodišnjoj filijali Čelsija. Engleski mediji ranije su pominjali i mogućnost pozajmice Majorki.

Izabrane vesti

Kristijan Manea je, inače, u maju postao najmlađi reprezentativac u istoriji Rumunije pošto je kao 16-godišnjak debitovao protiv Albanije, iako je pre toga odigrao samo pet seniorskih utakmica za Vitorul?! Tek da podsetimo,Vitorul je tim Georgija Hadžija i tim preko kojeg je supertalentovani, ali i problematični Nemanja Radonjić iz Partizana otišao u Empoli.


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaKristijan ManeaLiga 1Premijer ligaRumunijaVitorul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara