Rumunska napast sa impresivnom statistikom ruši Suduvu

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.09.18. | 09:30

Liviju Antal postigao devet golova na pet poslednjih utakmica za Žalgiris, koji polako topi deficit za rivalom iz Marijampolja

Evropa je uzela danak, a da li će i Liviju Antal? Suduva je platila ceh nešto dužem izletu na kontinentalnoj sceni, zbog čega je dopustila najvećem rivalu Žalgirisu da smanji bodovnu razliku koja je u jednom trenutku iznosila velikih 11 bodova. Trenutno, tim iz Marijampolja ima pet bodova suficita, ali ga danas očekuje gostovanje na Vetri u Vilnjusu, gde ga čeka raspomamljeni rumunski ofanzivac koji sam vuče Žalgiris poslednjih nedelja.

Naime, pomenuti Antal je ušao u golgetersku seriju na kojoj bi mu pozavideo i Kristijano Ronaldo, pošto je na pet prethodnih prvenstvenih utakmica postigao čak devet pogodaka. Pomoću briljantnih partija Rumun je trenutno najbolji strelac lige sa 17 postignutih golova. Žalgiris je na tih proteklih pet mečeva ostvario samo pobede, a da nijednom nije kapitulirao. Upravo je taj momak rešio poslednji ligaški okršaj sa Suduvom koji je odigran krajem juna meseca u Marijampolju, ali i nedavni u okviru kupa. Pre nepune tri sedmice Žalgiris je deklasirao Suvudu na njenom stadionu sa 4:1, uz dva pogotka Antala. Dakle, Rumun je prava napast za šampiona.

Izabrane vesti

Suduva je pod pritiskom. Poraz bi uneo nemir u redove pulena Vladimira Čeburina, a sve sem neuspeha bi pružilo dodatan stimulans pred nastavak ligaškog dela takmičenja. Ipak, domaćin je ušao u ritam, melje redom i biće iznenađenje ako mu se Suduva izmigolji.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:00 5844 LIT 1 Zalgiris - Suduva ki 1 2,20
Ukupna kvota2,20

LITVANIJA 1 - 25. KOLO

Petak
19.00: (2,20) Žalgiris (3,25) Suduva (3,15)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Litvanija 1sportsko klađenjeSuduvaŽalgiris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara