"Darko Ljubojević"
"Darko Ljubojević"

Rukovodstvo Borca podnelo ostavke zbog Džaje

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.02.13. | 17:51

Direktor fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke Radmilo Šipovac i sportski direktor Darko Ljubojević napustili klub usled teške finansijske situacije i blokade računa zbog dugovanja Školi fudbala Džaja preko 800.000 maraka

Darko Ljubojević

Kako prenose Vijesti.ba Borac iz Banjaluke ostao je bez rukovodstva kluba, neposredno pred nastavak šampionata Bosne i Hercegovine, obzirom da su direktor Radmilo Šipovac i sportski direktor Darko Ljubojević podneli ostavke na te funkcije.
"Informacija je tačna, Šipovac i ja smo odlučili da podnesemo ostavke na pozicije direktora i sportskog direktora kluba. Odlučili smo se na ovaj korak kako bismo animirali kompetentne ljude da riješe probleme u Borcu i pomognu fudbalerima koji su svojim zalaganjem zaslužili da im se pomogne'', izjavio je za Sportski portal Borac Darko Ljubojević.

Izabrane vesti

Klupski računi su već neko vreme blokirani zbog duga Školi fudbala Džaja od preko 800.000 maraka dok igrači ne treniraju zbog neizmirenih obaveza.

Borac se trenutno nalazi na sedmoj poziciji Premijer lige BiH sa 24 boda i u prvom kolu prolećnog šampionata, koje je na programu za vikend, gostovaće Zvijezdi iz Gradačca. 

(Foto: SportSport.ba)


tagovi

BiHBorac BanjalukaDarko LjubojevićEvropameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara