Ronaldove čarke s kamermanom, poruka kritičarima da ućute i Pacinijev otrov za Kralja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.02.18. | 23:35

Portugalac nije bio srećan što ga urednik programa fokusira u momentima dok je Real pobeđivao Levante... Ili je bar tako delovalo u tom momentu...

Real je ponovo kiksnuo i sada o koncu visi i četvrto mesto na tabeli Primere! Otrovna strelica Đampaola Pacinija u debiju iz snova za Levante uništila je Real nasred gradskog stadiona u Valensiji, iako je na dva minuta pre kraja utakmice izgledalo da će aktuelni šampion poneti ceo plen u Madrid.

Pre nego što je Pacini oborio Kralja na pleća, pažnju fudbalske Evrope privukao je momenat kada je Kristijano Ronaldo prepustio mesto na terenu Marku Asensiju, samo nekoliko trenutaka pošto je Isko zatresao mrežu za vođstvo rezultatom 2:1. Ronaldo je napustio teren, seo na klupu, a ubrzo je primetio da je kamera fokusirana na njega. Portugalac je reagovao na to što je u fokusu urednika direktnog prenosa, a španski mediji javljaju da je prvo poslao poruku kritičarima da ućute, da bi onda kamermanu pokazao da se fokusira na utakmicu i da on nije čovek koga treba da snimaju. 

Izabrane vesti

Ubrzo nakon toga usledio je Pacinijev hitac vredan remija. Ronaldo je vidno bio nezadovoljan.

 


tagovi

Đampaolo PaciniKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara