""
""

Ronaldo zbog isključenja propušta i derbi sa Atletikom? Marselo i Anćeloti ljuti na sudiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.02.14. | 23:57

Pitanje je kakve sankcije će povući večerašnji crveni karton Portugalca na San Mamesu

Real Madrid je u Bilbau izgubio dva boda u šampionskoj trci, ali i Kristijana Ronalda. Portugalac je isključen zbog udaranja Gurpegija, a sada je najveća dilema koliko ga će to isključenje koštati.

Izabrane vesti

Ono što je za sada sigurno je da će Ronaldo propustiti meč sa Viljarealom u Primeri narednog vikenda. Ali, ako ga Komisija za takmičenje FS Španije kazni sa tri i više mečeva neigranja zbog večerašnjeg isključenja. Ronaldo će propustiti i duel polufinala Kupa kralja naredne srede protiv gradskog rivala Atletika.

U taboru Reala smatraju da je njihov najbolji igrač neopravdano isključen na San Mamesu.
“Video snimci pokazuju da je isključenje Kristijana bilo prestrogo. Bilo je teško igrati u nastavku sa 10 fudbalera”, rekao je Karlo Anćeloti.

Italijanski strateg se osvrnuo i na celokupnu sliku dešavanja na terenu.
“U prvom poluvremenu, igrači Atletika su nam pravili mnogo problema visokim presingom. Posle vođstva smo kontrolisali meč, a njihov gol je došao kao posledica naše greške, iako je to bio fantastičan udarac. Inače, mislim da smo odigrali dobar meč.”

Osudi Ronaldovog isključenja se priključio i saigrač Marselo.
“Nezasluženo smo ostali sa igarčem manje. Sudijska odluka nija bila fer. Teško je na terenu kada na takav način izgubite najboljeg igrača”, rekao je Marselo.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

PrimeraReal MadridKarlos GurpegiMarseloŠpanijaKarlo AnćelotiKristijano RonaldoEvropaAtletiko MadridAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara