""
""

Ronaldo, pusti ga nekad da puca slobodnjake! Hames levicom sa 30 metara probušio očajni Inter (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.15. | 16:17

Samir Handanovič odlično branio, ali protiv raspoloženih Madriđana nije mogao sam - 0:3

Nije baš išlo kako je Rafa Benitez priželjkivao na premijernom testu protiv Rome u Melburnu, ali zato u naredna dva Real Madrid deluje kao moćan tim. Posle ubedljive pobede nad Mančester Sitijem (4:1) Kraljevski klub je uzeo meru i Interu, savladavši ga u Guangdžouu sa lakih 3:0 u trećem kolu Internacionalog kupa šampiona.

Španci su demonstrirali klasu, u većem delu susreta bili bolji i konkretniji, a da su bili i ozbiljni tim, mogli su Italijanima da nanesu rezultatsku katastrofu. Ovako, samo tri lopte su završile u mreži izuzetno raspoloženog Samira Handanoviča (fantastičnim intervencijama spasao bar četiri gola) koji kao jedini fudbaler u dresu Nerauza koji je na terenu proveo ovih 90 minuta možda nije zaslužio da bude glileni golub pred majstorijama čete Rafaela Beniteza.

Izabrane vesti

Utakmica u Guangdžouu pamtiće se po fantastičnom pogotku Hamesa Rodrigeza, koji je u prvom meču od završteka Kopa Amerike demonstrirao sjajnu tehniku i levicom sa 30 metara ulepšao trijumf koji su ranije efektnim golovima nagovestili Hese na pas Marsela i Varan posle proigravanja povratnika Lukasa Vaskeza.

Real, za koji je danas debitovao golman Kike Kasilja, naredni meč na Internacionalnom kupu šampiona igra u četvrtak protiv Milana u Šangaju, dok Interu ostaju problemi u napadu (bez gola na azijskoj turneju), pa će Roberto Mančini sa svojom ekipom morati da radi na dva razboja (u odbrani i na popravljanju efikasnosti).

INTER - REAL MADRID 0:3 (0:1)
/Hese 29, Varan 56, Rodrigez 88/

INTER: Handanovič - Montoja (od 67. Santon), Ranokija (od 82. Popa), Muriljo (od 67. Andreoli), Žezus - Brozović (od 53.Gnokuri), Kondogbija (od 82. Tajder), Ernaneš (od 66. Gvarin) - Kovačić (od 82. Dambrozio) - Ikardi, Palasio (od 68. Longo).

REAL MADRID: Navas(od 59. Kasilja) - Danilo (od 62. Karvahal), Pepe (od 46. Naćo), Ramos (od 46. Varan), Marselo (od 63. Arbeloa) - Kazemiro (od 78. Ljorente), Kros - Isko (od 78. Rodrigez), Bejl (od 46. Vaskez), Ronaldo (od 46. Čerišev) - Hese (od 78. Hose Karlos).


tagovi

ŠpanijaSerija AReal MadridPrimeraItalijaInternacionalni kup šampionaInterHames RodrigezEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara