"Eden Azar"
"Eden Azar"

Romane, kako je kad tebi otimaju igrače?

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.12.13. | 11:49

PSŽ se namerio na Edena Azara, al ii Joana Kabaja iz Njukasla

Eden AzarNe tako davno milioni Romana Abramoviča dozvoljavali su Čelsiju da se rasipa i prilikom kupovine igrača ne pita za cenu. Ali, vremena su se promenila, ruski oligarh je zavrnuo slavinu, a u evropski fudbal ušao je novac sa Bliskog istog, pa sada ni Plavci ne mogu da se odupru ponudama arapskih multimilijardera. Barem se tako nadaju katarski vlasnici Pari Sen Žermena, koji su prema pisanju britanskog Indpendenta, ime Edena Azara izdvojili kao prioritet broj jedan u zimskom prelaznom roku.

Reprezentativac Belgije ne bi imao problem da se uklopi u Ligu 1, jer je iz nje, iz Lila preciznije, i došao na Ostrvo, a dobre partije bi mogle da mu baš u Gradu svetlosti donesu unosniji ugovor od onog koji ima na Stamford Bridžu.

Izabrane vesti

Naravno, preduslov je da se ispune prohtevi londonskog kluba, a PSŽ je navodno spreman da za tu svrhu izdvoji 34 miliona funti (40 miliona evra).

Na Parku prinčeva se spremaju i za napad na Njukaslovog Joana Kabaja, koji je do sada najviše dovođen u vezu sa Arsenalom. Francuski dnevnik L’Ekip, međutim, već je pisao o interesovanju Svetaca za Kabaja, ali i Pola Pogbu iz Juventusa i još jednog Plavca Huana Matu.

Paraf Edena Azara je, ipak, najizazovniji zadatak, jer je malo verovatno da će se Žoze Murinjo tako lako odreći vrsnog veziste. Opet, ako na Stamford iz Intera doleti Fredi Guarin, o čemu se naširoko spekuliše već danima, sve je moguće.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEden AzarEvropaFrancuskaJoan KabajLiga 1Pari Sen ŽermenPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara