Rogan ispunio obećanje: Rekao sam da će biti uzbudljivo

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.19. | 17:47

Trener Spartaka nije bio preterano iznenađen pobedom u Humskoj

Plavi golubovi će da guguču od sreće i zadovoljstva sve do Subotice! Spartak je u Humskoj savladao Partizan sa 3:1 i taj je rezultat iznenađenje za sve, osim za trenera gostujućeg tima Predraga Rogana.

On tvrdi da je uoči meča najavljivao da će biti „gusto“ na Topčiderskom brdu.
Rekao sam uoči utakmice da očekujem Partizan motivisan, da prekine crnu seriju, ali isto tako i pod pritiskom, jer je morao da pobedi. Mi smo baš to uspeli da iskoristimo. Nagovestio sam da ako budemo igrali kao u prethodne dve utakmice, da će gledaoci videti vrlo zanimljivu utakmicu. Zasluženo smo pobedili“, rekao je Rogan.

Izabrane vesti

Šef struke Spartaka je pohvalio Stefana Denkovića za sjajnu igru u Humskoj, ali je naglasio da je pobedu, ipak, ostvario tim.
Bili smo pravi kolektiv. Danas je zablistao Denković, prošli put Obradović. Stefan jeste bio onaj koji je nosio ekipu,  a po kvalitetu tako bi i trebalo da bude. Sada je postavio nivo ispod kojeg ne bi smeo da ide“, poručio je Rogan.

Trener Subotičana nije video sukob posle meča, ali je imao šta da kaže na tu temu.
Mi smo sportisti, moramo da budemo dostojanstveni i u pobedi i u porazu. Bespotreban sukob, ali sve je to deo fudbala“, zaključio je Rogan.

(FOTO: Starsport)


tagovi

žfk spartak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara