"Džekl Rodvel"
"Džekl Rodvel"

Rodvel upozorava mlade igrače: Dvaput bih razmislio pre prelaska u Siti

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.08.14. | 16:26

Bivši fudbaler Građana veruje da ga je slaba minutaža koštala učestvovanja na Mundijalu

Džekl RodvelDžek Rodvel je 2012. godine prešao u Mančester Siti iz Evertona kao velika nada engleskog fudbala i to za 15.000.000 evra. Ipak 23-godišnjak se nije naigrao u svetloplavom dresu, u Premijer ligi je zabeležio samo 16 nastupa, a na terenu je proveo tek 602 minuta.

On je pre nekoliko dana prešao u Sanderlend i sada je upozorio mlade igrače da dobro razmisle pre nego što pojačaju Siti.
Ja bih razmotrio svoje opcije i pitao sebe da li želim da igram redovno. Verovatno bih rekao ’nemoj sad da potpišeš, igraj fudbal što više možeš’. Prvo pitanje koje bi sebi postavio je ’Koliko sam dobar?’. Nikad ne znaš – možda odeš tamo i budeš dobar, osvojiš titule. Ali to što si mlad i Englez ne znači da nećeš igrati Mančester Siti“, rekao je Rodvel.

Izabrane vesti

Vezista veruje da ga je loša epizoda na Etihadu koštala i odlaska na Svetsko prvenstvo.
„Da sam igrao redovno u poslednnje dve godine verovatno bih bio u Brazilu. Prošle sezone sam ukupno bio povređen tri nedelje, bio sam spreman za 47 od 57 utakmica. To je možda iznenađujuće za mnoge ljude jer nisu videli moje ime na spisku igrača i verovatno su pretpostavili da sam povređen. Zdrav sam godinu i po dana, spreman sam da krenem“, najavio je bolje dane Rodvel.

Engleski fudbaler je sa Sitijem osvojio Premijer ligu, Komjuniti šild  i Liga kup.

(FOTO: Action images)          


tagovi

SanderlendPremijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaDžek Rodvel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara