"Rodrigez je zagorčao život Realu u sredu uveče"
"Rodrigez je zagorčao život Realu u sredu uveče"

Rodrigezov tata završio posao sa Realom

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.16. | 10:55

“Susreo sam se sa Florentinom Perezom u sredu pre podne. Čestitao mi je i rekao da imam zlatnog sina, a Rikardo sam želi u veći klub", poručio je Hoze Manuel, otac levog beka Vukova

Rodrigez je zagorčao život Realu u sredu uveče

Defanzivac Volfzburga Rikardo Rodrigez želi u neki veći evropski klub, a više od svega voleo bi da obuče beli dres Real Madrida, tvrdi njegov otac. Reprezentativac Švajcarske trenutno je jedan od najtraženijih levih bekova na Starom kontinentu, a u sredu uveče sa bele tačke je postigao prvi gol za Vukove u meču sa Kraljevskim klubom. 

Izabrane vesti

Hoze Manuel Rodrigez, inače Španac po nacionalnosti, progovorio je o mogućnosti da se njegov 23-godišnji sin preseli u Primeru i čak priznao da se u Nemačkoj susreo sa predsednikom Reala Florentinom Perezom i sa direktorom Emilijom Butragenjom, ali da nisu pričali o transferu. Ovo poslednje mu sigurno ne verujemo.
“Susreo sam se sa Florentinom Perezom i Butragenjom u sredu pre podne. Malo smo pričali, ne toliko puno, a nismo se ni dotakli fudbala. Čestitao mi je i rekao mi da imam odličnog sina. Što se mene tiče, Rikardo bi vremenom mogao da postane igrač Reala, znam da bi ga to zadovoljilo. Moj sin želi u veliki klub, hoće zapaženu karijeru, a Španija bi bila idealna destinacija”, poručio je tata Hoze Manuel Rodrigez.

Sportski direktor Volfzburga Klaus Alofs izjavio je nešto ranije da Real nije “nikada” zvanično poslao ponudu za Rodrigeza, ali je dodao i da ga “možda” Madriđani žele.
“Sada nije vreme da govorimo o sumama i stavljamo cenu na fudbalera. Sve što mogu da kažem je da je Rikardo jedan od naših najtalentovanijih fudbalera i jedan od najboljih levih bekova u Bundesligi. Igra fantastično i za Volfzburg i za Švajcvarsku, iako ove sezone naš tim nije na istom nivou kao prošle godine. U budućnosti će Rikardo Rodrigez sigurno biti jedan od najboljih bekova na svetu”, napomenuio je Alofs.

Inače, Rikardo Rodrigez, koji je karijeru započeo u Cirihu, odigrao je do sada 122 utakmice za Volfzburg od kako je stigao među Vukove 2012. godine.

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

VolfzburgtransferiŠpanijaRikardo RodrigezReal MadridPrimeraNemackaKlaus AlofsFlorentino Peres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara