""
""

Ristić: Lopta je išla po liniji, nismo imali sreće

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.06.17. | 21:26

Situacija u kojoj je Andrija Živković šutirao glavom i pogodio stativu mogla je da presudi meč Srbije i Makedonije (2:2)

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Poljske)

Izabrane vesti

Remijem protiv Makedonije (2:2), reprezentacija Srbije je praktično izgubila realne šanse da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva. Makedonci su došli do istorijskog boda, a našim Orlićima predstoji meč protiv Španije koji verovatno neće biti od takmičarskog značaja.

Posle meča razgovarali smo sa Mihailom Ristićem koji je zamenio Marka Grujića u 52. minutu i prvi put zaigrao  na ovom turniru.
"Pa nije prošlo kako je trebalo. Ne znam šta da ti kažem. Nismo imali sreće u neku ruku, a opet nismo iskoristili šanse. Bila je veoma teška utakmica, bez prostora za neke lepe poteze. Agresivno se igralo na svim delovima terena, nije bilo neke lepe igre. Bilo je grubo dosta na terenu", rekao je Ristić za MOZZART Sport.

Prvo poluvreme je bilo dobro po reprezentaciju Srbije. Ali u drugom su kola krenula naopako.
"Trebalo je da damo još neki gol u prvom poluvremenu, ali do toga nije došlo. U drugom nismo imali sreće, lopta je pogodila stativu, ide po liniji...".

Kako si video taj detalj? Da je ta ušla sve bi bilo drugačije.
"Centrirao sam, posle toga je Žile udario glavom, lopta je ipla po liniji i pala pred golmana. Iako je naš igrač bio u blizini. Na takve stvari ne može da se utiče. Jednostavno imate sreće ili nemate, mi nismo imali danas".

Protiv Španaca će Orlići imati motiva, iako ne i realne šanse da prođu u polufinale.
"Znamo kakva je reprezentacija Španija. Kakav su tim i kakva zvučna imena imaju. Mi predstavljamo Srbiju, daćemo sve od sebe za svoju zemlju".

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO: MN Press)


tagovi

reprezentativni fudbalpoljska 2017Mihailo RistićEP za mlade

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara