""
""

Rijeka spremila bombu - stiže Eduardo?

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.17. | 16:57

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske ne odbacuje mogućnost da obuče dres aktuelnog šampiona

Šampiona Hrvatske Rijeka spremila je pravu transfer bombu! Naime, lokalni Novi list prenosi da bi na Rujevicu mogao da dođe Eduardo da Silva. Brazilski napadač sa hrvatskim pasošem je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Atletiko Paranenseom, a navodno su dve strane već uspostavile kontakt.

Izabrane vesti

O svemu se oglasio i Eduardo, koji ne odbacuje mogućnost dolaska na Rujevicu.
“Bio sam na večeri u jednom fudbalskom društvu i dotakli smo se te teme. Posle Svetskog prvenstva u Brazilu sam se naputovao i namenjao sredina. Vratio sam se u Brazil, onda opet vratio u Šahtjor pa opet otišao u Brazil. Gotovo je sa tim, želim da budem bliže Hrvatskoj i Zagrebu“, izjavio je Brazilac koji praznike provodi u Zagrebu.

Poslednju utakmicu odigrao je u julu, ali je poručio da se odlično oseća.
“Nikad nisam bio mršaviji, fizički se osećam odlično. Uveren sam da još dve ili tri godine mogu da igram na vrhunskom nivou, a nisam zaboravio da dajem golove”.

Na pitanje što stigne dobra ponuda bude iz Rijeke, Eduardo je rekao:
“Moguće, zašto da ne? Rijeka je organizovan klub, kao i Osijek. Ako mi neko predstavi neki dobar projekat, spreman sam da razgovaram. Javili su se i neki klubovi iz Austrije. Videću“, poručio je Eduardo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dinamo ZagrebEduardo Da Silva DuduRijekameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara