""
""

Ricoli: Plakao sam posle finala

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.13. | 17:58

Italijanski arbitar priznao da su ga preplavile emocije nakon završetka najveće utakmice njegove karijere

Sudija Nikola Ricoli, koji je delio pravdu u finalnoj utakmici Lige šampiona između Bajern Minhena i Borusije Dortmund, priznao je da je plakao u svlačionici posle meča jer se plašio legendarnog arbitra Pijerluiđija Koline, sada šefa Sudijske komisije UEFA. 
"Bio sam sam u svlačionici, pogledao sam na tribine, navijači su još uvek slavili, čak i pristalice Dortmunda. Osećao sam veliku tenziju i počeo sam da plačem. Mislio sam da sam dobro odsudio, ali čekao sam Kolinino mišljenje", rekao je italijanski arbitar.

Kakvo (straho)poštovanje sudije imaju prema Kolini vidi se iz reči čoveka kome je dodeljeno da deli pravdu u najvećoj utakmici ove godine.
"Zadržao sam dah kada je ušao u svlačionicu. Gledao me je nekoliko sekundi i zavladala je tišina. Laknulo mi je kada je rekao: Dobro urađeno, dobri ste bili svi", izjavio je Ricoli.

Izabrane vesti

Italijan je odlično sudio na Vembliju, kada je pokazao tri žuta kartona i jednom, opravdano, na belu tačku. Doduše, najostrašćeniji navijači dortmundske Borusije neće oprostiti Ricoliju što Danteu nije pokazao drugi žuti karton kada je skrivio faul za penal.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundEvropaLiga šampionaNikola RicoliVembli2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara