"Klaudio Markizio"
"Klaudio Markizio"

Ribovljev ne žali novac: Markizio stiže u Monako za 25 miliončeta?

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.13. | 23:58

Kneževi ne prestaju da nude "brda i doline" potencijalnim letnjim akvizicijama

Klaudio MarkizioNe brinite za novac - novca ima koliko želite, samo dođite u Monako. To je verovatno moto čelnika kluba iz kneževine, koji ovih dana ne prestaju da obasipaju medije najnovijim informacijama o mogućim akvizicijama na letnjoj transfer pijaci. Posle Džejmsa Rodrigeza i Žoaa Mutinja (možda čak i Nemanje Matića) iz Portugala, odnosno Radamela Falkaa, Viktora Valdesa i Rikarda Karvalja iz Španije, Kneževi su svoje lađe usmerili ka Apeninima, odnosno šampionu Italije - Juventusu.

Kako prenose francuski mediji, Klaudio Ranijeri rešen je da srpskog reprezentativca upari sa još jednim kvalitetnim vezistom, a Klaudio Markizio je, prema mišljenju Italijana, savršeno rešenje.

Izabrane vesti

Međutim, ceo posao neće biti baš tako lako završen, jer Stara dama neće pustiti sjajnog Markizija za manje od 25 miliona evra, a sva je prilika da će "molba" kluba iz Torina biti uslišena, jer Monako ima para, a Juve "robu" za prodaju.

Iako ove godine neće igrati u evrokupovima, Monako bi već sada želeo da sklopi tim koji bi taman za jednu sezonu prošao kroz period adaptacije, a onda bi usledio pohod na Ligu šampiona, ili bar Ligu Evrope.

Milioni su spremni, kvalitetnih fudbalera na svim stranama planete... Biće ovo jedno jako vrelo transfer leto.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dmitrij RibovljevHames RodrigezEvropaFrancuskaKlaudio MarkizioKlaudio RanijeriLiga 1MonakoNemanja MatićRadamel FalkaoRikardo KarvaljoViktor ValdesŽoao Mutinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara