"Frenk Riberi"
"Frenk Riberi"

Riberi sve jače po Gvardioli: On je kriv je za eliminaciju od Atletika!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.16. | 10:11

Pep Gvardiola po svemu sudeći nije stekao mnogo prijatelja u Minhenu

Frenk RiberiPre samo dva dana Riberi je, govoreći o tome koliko se dobro oseća kod Karla Ančelotija, pohvalno govorio i o bivšim Bajernovim trenerima Jupu Hejnkesu i Otmaru Hicfeldu. Zaboravio je samo Pepa Gvardiolu i već tada su svi mogli da pretpostave da nije to učinio nimalo slučajno. Ali ako je neko i sumnjao, danas je mogao i da se uveri da kod Riberija ništa nije slučajno.

Kao i to da Riberi i Gvardiola nisu bili ni izbliza u dobrim odnosima tokom trogodišnje saradnje na Alijanc areni.
"Gvardiola je mlad trener, nedostaje mu iskustvo... Nekad priča previše, a fudbal je u suštini veoma jednostavan", i definitivno je Riberi potvrdio da ima zamerki na Gvardioline metode.

Izabrane vesti

A da one nisu male tek ćemo saznati u sledećem citatu. Riberi, naime, baš u novom treneru Mančester Sitija vidi krivca za Bajernovo ispadanja u polufinalu Lige šampiona u prošlosezonskom dvomeču sa madridskim Atletikom.
"Ne smeš da praviš greške u polufinala Lige šampiona, a njemu Tomas Miler (u prvom meču, prim. aut.) počinje na klupi, dok Džerom Boateng, iako se oporavio od povrede, gleda utakmicu sa tribina", bez dlake na jeziku će Riberi.

Engleski mediji dobili su materijal za pitanja...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pep GvardiolaNemackaMančester SitiLiga šampionaFrenk RiberiEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara