Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Nemci pokvarili raspoloženje mnogima

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.06.22. | 07:20

Pogledajte ko vam je 11. juna doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

UKRAJINA - JERMENIJA (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 3:0

Nije uspela Ukrajina da se izbori na Svetsko prvenstvo u baražu sa Velsom (0:1), ali joj to nije slomilo moral. Posle pobede nad Republikom Irskom u prvoj rundi Lige nacija (1:0), momci u žuto-plavim dresovima su danas pregazili Jermeniju sa 3:0 i seli na prvu poziciju tabele grupe 3.

Opširnije OVDE.

LUKSEMBURG - TURSKA (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:2

U duelima fudbalskih Liliputanaca pokazao se Luksemburg kao veća sila, iskoračio je u odnosu na Litvaniju i Farska Ostrva, ali čim je naišao na ozbiljniju prepreku – slomio je zube. Turska je rutinski izašla na kraj sa Luksemburgom, po gol u oba poluvremena. Hakan Čalhanoglu doveo je goste u vođstvo, a domaćinu je sudbinu zapečatio Serdar Dursun.

RUMUNIJA – FINSKA (tip 1, kvota 2,85) – rezultat 1:0

Crna Gora, a zatim i Bosna i Hercegovina bili su prevelik zalogaj za Rumuniju. Ne i Finska. Pronašli su Rumuni rivala po meri i upisali prvu pobedu u Ligi nacija, ali od samog začelja tabele i dalje nisu pobegli. Mogla je Rumunija i pre gola Silviju Bankua da zatrese mrežu gostiju, ali George Puškaš nije iskoristio jedanaesterac.

ISLAND M21 – KIPAR M21 (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 5:0

Demonstracija sile Islanđana protiv vršnjaka. U kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo, doživeo je Kipar brodolom. Pravi debakl. Islanđani su iskoristili poraz Grka i preuzeli drugo mesto, a put ka trećem uzastopnom trijumfu sa dva gola utabao im je Ingason. Posle njih sve je bilo lakše.

PORTUGALIJA M21 – GRČKA M21 (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Niko ne može ni da priđe Portugalcima u grupi. Prvo mesto su osigurali daleko pre poslednjeg kola i duela sa Grcima, ali ih to nije opustilo. Završili su kvalifikacioni ciklus bez poraza, a blickrigomna startu drugog poluvremena slomili su otpor Grčke. Led je probio Bernardo, da bi osam minuta kasnije prednost podebljao ramos. Sve što je Grčka uspela jeste da u nadoknadi ublaži poraz.

KORINTIJANS – ŽUVENTUD (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:0

Posustao je Korintijans u prošlom kolu, nanela mu je Kujaba tek drugi poraz u šampionatu, ali brzo se oporavio od šoka. Nije dozvolio novo iznenađenje i sačuvao je lidersku poziciju. Adson je u drugom minutu pogodio za domaćina, koji nije mogao da bude spokojan do same završnice, kada je definitivno obezbedio trijumf. Muke i strepnju Korintijansa prekratio je Gustavo.

PRECRTANO

HOLANDIJA - POLJSKA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:2

Poljaci su se donekle iskupili za blamažu od pre tri dana u Briselu, kada su primili šest komada od Belgijanaca. Na Tiganju u Roterdamu predstavili su se u mnogo boljem svetlu, čak imali prednost od 2:0 protiv favorizovane Holandije, da bi na kraju uz dosta sreće uspeli da sačuvaju 2:2, pošto je Memfis Depaj u prvom minutu sudijske nadoknade promašio penal.

Opširnije OVDE.

MAĐARSKA - NEMAČKA (tip 2, kvota 1,42) – rezultat 1:1

Posle tri kola u Ligi nacija, u grupi sa alama kakve su Nemačka, Italija i Engleska, naše severne komšije su na – drugom mestu. Da imaju Mađari ozbiljan kvalitet, dobru igru iako po imenima niko ne bi rekao da pripadaju A klasi ovog takmičenja, pokazali su večeras u duelu sa Pancerima.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzimerezzime danaonlineInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara