""
""

REZZIME DANA (utorak): Ovnovi ponovo ispoštovali tikete, zaokruženi su i Tvente i Gana, ali sve bi bilo lepo da nije bilo Milana…

Vreme čitanja: 4min | uto. 27.01.15. | 23:54

Pogledajte ko vam je 27. januara doneo novac, a ko je prodao…

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi se ne možemo pohvaliti velikom broju pogodaka u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Bili smo sigurni kada je u pitanju kec na Tvente protiv AZ Alkmara. Nadamo se da će u toku noći doći i kec na Majami, kako bi nam prošao još jedan predlog u fiksevima dana. Bili smo uvereni da će biti golova na meču između Čelsija i Liverpula, ali su Kurtoa i Minjole začarali svoje mreže, a nije nas ispoštovao ni Sesnegal, koji je bio očajan protiv Alžira. Pogodili smo kombinazziju 1&t1 2+ na meču između Derbija i Blekberna, ali smo ponovo omanuli kod golova na utakmicama između Milana i Lacija, odnosno Trabzona i Kečioregučua. Iks na meču između Južne Afrike i Gane precrtao nam je Andre Aju sedam minuta pre kraja meča. Vi ste pogađali kečeve na Derbi, Dinamo Kijev i Česterfild, baš kao i onaj na meču između Tventea i AZ Alkmara, gde smo i mi bili precizni. Bili ste uspešniji od nas, jer ste verovali u dvojku na Ganu, ali su vam raspoloženje pokvarili Čelsi, Milan, Asteras, Kembridž i Skantorp.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DERBI – BLEKBERN (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Derbi je došao do pobede, ali tek u drugom poluvremenu. Pozajmljeni igrač Aston Vile Daren Bent brzo se isplatio Ovnovima, pošto je oba gola na ovom meču postigao upravo on. Blekbern nije bio dovoljno jak da odgovori na to, pa vam je bivši reprezentativac Engleske „zaokružio“ ovaj par.

DINAMO K.  – SUVON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Uz dosta muke kijevski Dinamo je uspeo da izađe na kraj sa Suvonom, a možemo slobodno reći da je mnogo živaca pogubljeno upravo na ovoj utakmici, jer je Dinamo napadao praktično od prvog minuta, propustio sijaset prilika, što je mnogima uteralo strah u kosti. Na sreću, jedna greška protivničke odbrane dovela je do pogotka, ali i konačnog rezultata utakmice.

ČESTERFILD – KROULI (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:0

Domaćin je lako izašao na kraj sa fenjerašem treće lige Engleske i tako opravdao ulogu favorita i opravdao uloženi novac. Doduše, do prvog pogotka čekalo se skoro 35 minuta, kada je Dojl slomio otpor rivala i zatresao mrežu. Ipak, odluka je pala u periodu od 51. do 53. minuta, kada je domaćin sa nova dva pogotka presudio slabašnom protivniku.

TVENTE – AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:0

Lagana pobeda Tventea, bez previše neizvesnosti. Domaćin je kompletnu priču praktično završio već u prvom poluvremenu, kada je imao dva gola prednosti i prolaz u narednu fazu u šakama. Već posle 24. minuta led je probio Kastainjos, da bi do kraja poluvremena Zijeh udvostručio prednost. Isti fudbaler je u 62. minutu postavio konačnih 3:0, posle čega više definitivno nije bilo nikakvih nedoumica.

JUŽNA AFRIKA – GANA (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:2

Selekciju Gane je samo pobeda vodila u četvrtfinale Kupa afričkih nacija i uz dosta sreće je došla do tog trijumfa. Vodili su Južnoafrikanci od 17. minuta, ali je tim Avrama Granta u samoj završnici meča napravio veliki preokret za trijumf. Ganjanima je ovo drugi trijumf na turniru, a Bafana-Bafana je bez pobede završila turnir.

Žestoki dueli na Stamfordu

PRECRTANO

ČELSI – LIVERPUL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Čelsi je imao dobar rezultat iz meča na Enfildu, pa im je bila dovoljna i minimalna pobeda. Na vašu žalost, do nje su došli tek u produžetku, kada je Bane Ivanović postigao gol posle centaršuta Vilijana. Bilo je prilika na obe strane, tokom regularnog dela meča, ali su golmani briljirali, pa su mreže ostale netaknute.

MILAN – LACIO (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 0:1

Rosoneri će i ove sezone ostati bez trofeja. Iako je Lacio pobedio sa 3:1 u Seriji A u nedelju u duelu istih ekipa, vi ste verovali u Milan, što vam se nije isplatilo. U 38. minutu Lukas Bilja je postigao gol iz penala. Lorik Cana je dobio crveni karton samo sedam minuta kasnije, ali ni to nije pomoglo letargičnoj ekipi Filipa Inzagija da dođe makar do produžetaka.

ASTERAS – IRAKLIS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Veoma solidna kvota na Partizanovog rivala iz Lige Evrope, ali oni nije opravdali ulogu favorita pred meč kupa sa Iraklisom. U 56. minutu je pobedu gostima doneo Dijego Sebastijan Romano. Ekipa iz Tripolija nije imala snage za preokret u preostalih 35 minuta.

KEMBRIDŽ – DAG & RED (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Kembridž je ušao u meč kao favorit zbog stanja na tabeli, ali i trenutne forme. Ipak, to nije uspeo da opravda na terenu, a Dag end Red je došao do važnog boda u borbi za opstanak u engleskoj četvrtoj ligi. Kembridžu je ovo peti meč zaredom bez poraza, a gostima četvrti remi u minulih šest utakmica.

SKANTORP – MILTON KINZ (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Ovde je favorit kiksnuo, pošto je Milton Kinz treći na tabeli u trećoj ligi, dok Skantorp zauzima 17. mesto. Pored toga, Skantorp je prethodno vezao dva poraza, bez postignutog pogotka, dok gosti nisu izgubili na minule tri utakmice. Moglo je da bude i gore za Milton Kinz, jer su tek u 77. minutu osigurali i ovaj bod.

(FOTO: Action images)


tagovi

rezzime danameđunarodni fudbalkladjenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara