"Radost igrača Brage"
"Radost igrača Brage"

REZZIME DANA (petak): Braga je svima bila draga, ali sve je pokvario Bajern!

Vreme čitanja: 4min | pet. 30.01.15. | 23:57

Pogledajte ko vam je 30. januara doneo novac, a ko je prodao...

Radost igrača Brage

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI i TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Izabrane vesti

U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA imali smo nekoliko dobrih pogodaka, ali i vrlo teških padova. Potrefili smo keca na Pari Sen Žermen, keca na Barsu u hendikepu protiv Žalgirisa, kao i kombinazziju 1&GG na utakmicu između Trabzona i Erdžijesa. Ipak, omanuli smo smo kod tipovanja na Bornmaut i Votford, zafalio nam je još jedan gol Klub Briža protiv Ostendea, a oborili su nas i Bajern i Herenven. Uzdamo se još u dvojku na Čikago protiv Feniksa.

ZAOKRUŽENO

BRAGA – MOREIRENSE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Nije bio baš zicer, ali se na kraju pokazao kao siguran par! Braga nikako nije mogla do gola iako je bila bolji rival, a kada je sviran penal za goste verovatno ste se sledili. No, Moreirense nije pogodio sa bele tačke, a je pao i taj dugo čekani gol domaćih. Petnaestak minuta do kraja meča, taman  na vreme da ne strepite do samog kraja i da možete da zaokružite keca.

PSŽ – REN (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:0

Parižani opet u svom stilu – taman onoliko koliko treba! Ko je prognozirao da će Ren biti razbijen na Parku prinčeva nije se proslavio, ali vi ste igrali na sigurno i tipovali na čistog keca koji je, iako to rezultat ne oslikava, došao bez većih problema. Jedan gol je bio dovoljan PSŽ-u, ali je moglo da bude i ubedljivije pošto je šampion Francuske promašio nekoliko izglednih šansi. Kad se podvuče crta, vama je bilo sasvim dovoljno.

SOŠO – ARL (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:0

Još jedna lepa kvota i još jedna minimalna pobeda... Može li slađe? Sošo je na vreme postigao jedini pogodak, još u prvom poluvremenu, da bi onda sačuvao vođstvo i rutinski slavio do kraja. Niži rangovi takmičenja često umeju da budu problematični za prognoze i ponekad ne znate šta da očekujete, ali ovoga puta Francuski drugoligaš nije razočarao.

BRIŽ – OSTENDE (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 2:0

Šanse da Briž ne osvoji sva tri boda na ovoj utakmici bile su minimalne, a kada je Ostende već u šestom minutu ostao sa igračem manje na terenu, onda je sve izgledalo još bolje. Ubrzo su domaći i poveli, da bi početkom drugog dela još jedan pogodak u mreži gostiju otklonio svaku sumnju i ovaj par svrstao među zaokružene.

TRABZON – ERDŽIJES (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Domaći su bili favoriti što su potvrdili od samog početka. Posle prvog poluvremena već su dve lopte završile u mreži Erdžijesa, pa ste maltene mogli da se radujete već tada. Postigli su gosti jedan gol u nastavku, možda vam uneli i malo nervoze, ali je Trabzon uspešno sačuvao gol prednosti, odneo tri boda i doneo vam zaradu.

AJNDHOVEN – PSV 2 (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:1

Dramatična završnica, ali ste se na kraju ipak radovali. Ajndhoven je poveo u 33. minutu, ali se posle malo manje od pola sate igre mladi tim PSV-a vratio u igru gol Van Overbika. Kraj utakmica je bio sve bliži i bliži, a šest minuta pre kraja N’Toko vas je usrećio i doneo pobedu Ajndhovenu nad drugom ekipom gradskog rivala.

PRECRTANO

Švajnštajger

VOLFSBURG – BAJERN (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 4:1

Volfsburg je prekinuo dominaciju Bajerna i naneo im prvi poraz u Bundesligi ove sezone... Sve bi to bilo možda i simpatično, samo da se nije dogodilo baš danas kad ste tipovali na Bavarce. Ovoliku nemoć velikana iz Minhena dugo nismo videli, već u 53. minutu bilo je 3:0 za Vukove, a vi ćete večeras verovatno sanjati Basa Dosta i Kevina De Brujnea koji su vam „uzeli“ novac iz džepa.

BREST – ORLEAN (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:1

Brest je ispustio pobedu u prvom minutu nadoknade, iako je 85. minuta bio u vođstvu. Domaćin je došao do vođstva još u šestom minutu golom Gaetana Kurtea, izgledalo je da će upisati tri nova boda, ali je uspedio šok i pogodak Maksima Brijula za konačnih 1:1 i pad odlične kvote 1,70.

DORDREHT – HERENVEN (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 0:0

Herenven nije odigrao nijedan bez golova ove sezone, a Dordreht je to uradio samo jednom u ovom prvenstvu i to još u avgustu prošle godine, i sada su našli da remiziraju rezultatom 0:0. Mogli ste da se nadate jednom golu Herenvena do kraja meča, ali gosti nisu uspeli da dođu do pogotka te ste mogli samo da precrtate ovaj par.

 AJAČIO – KLERMON (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:1

Utakmica je krenula odlično po vas pošto su gosti zaradili crveni karton već u 5. minutu, a onda se nastavila još bolje pošto je Ajačio u 12. minutu došao do prednosti preko Butajiba. Ipak isti igrač je 18 minuta kasnije zaradio crveni karton te je Klermon u igri 10 na 10 došao do izjednačenja u 58. minuta i ekipe su podelile bodove.

(FOTO: Action images)


tagovi

rezzime danameđunarodni fudbalkladjenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara