""
""

REZZIME DANA (četvrtak): Smoling je vaš čovek, Orlići vas izdali

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.06.16. | 23:21

Pogledajte ko vam je 2.juna donao novac a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi smo danas, kao i obično, bili polovično uspešni u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Lepo smo vas savetovali da odigrate keca na Englesku protiv Portugala. Ali imali smo i nekoliko promašaja. Na primer verovali smo u Orliće protiv Izraela.

Izabrane vesti

Vi ste tipovali ovako

ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - PORTUGALIJA (tip 1, kvota 2,00), rezultat 1:0

Ko je igrao na Englesku, a gledao prenos iz Londona sigurno je čupao kosu. Retko dosadan meč, kao da imaju nekoliko anesteziologa u timu Portugalci su umrtvili igru. Delovalo je da neće biti golova da se igra dva dana, ali...Prekid u 84.minutu iskoristio je Kris Smoling i obradovao vas.

MALEZIJA - ISTOČNI TIMOR (tip 1, kvota 1,20), rezultat 3:0

Jedan od mečeva na kojima domaćin nije mogao da kiksne. Bila je to klasična igra mačke i miša. Istočni Timor je bio džak u koji su reprezentativci Malezije besomučno udarali. Na kraju lagan fiks.

FARSKA O. M21 - FINSKA M21 (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 1:6

Isuviše je lako bilo gostovanje za Fince na kraju sveta protiv slabašnih Farana. Slavili su sa čak pola tuceta golova u mreži Ribara, ali ne verujemo da bi vam išta značila imena strelaca na ovom meču. Spomenućemo  da su prvo poluvreme dobili rezultatom 4:1, pa ste već posle prvih 45 minuta mogli da zaokružite dvojku.

REAL MADRID - VALENSIJA (tip bezh 1, kvota 1,30) – rezultat 82:57

Kraljevski klub je bez problema stigao do prednosti od 1:0 u polufinalu plej-ofa španske ACB lige. Real je izudarao Valensiju na svom parketu sa skoro 30 razlike u meču u kojem se proslavio Džejsi Kerol sa 15 poena. Bio je ovo lako uhvaćen kec, koji je doašo čak u hendikepu. Lako zaokruženo...

PRECRTANO

ESTERS - HUSKVARNA (tip 1, kvota 1,40), rezultat 0:0

Posle ishoda ove utakmice sigurno ćete u širokom luku zaobilaziti niže švedske lige. Esters je bio ogroman favorit, ali onaj ko se rukovodio samo statistikom ozbiljno se pokajao. Bedem Huskvarne je izdržao sve nalete. Za vašu nevericu.

BUDUĆNOST - RUDAR P. (tip 1, kvota 2,40), rezultat 0:0

Teška utakmica za gledanje. Bilo je šansi za Budućnost, ali i za Rudar. Ipak, Podgoričani nisu opravdali vaša očekivanja. Verovali ste da će lakše osvojiti Kupa trofej. Na kraju je meč otišao u produžetak.

SRBIJA M21 - IZRAEL M21 (tip 1, kvota 1,90), rezultat 2:3

Orlići vas nisu ispoštovali. Posle trijumfa nad Austrijom selekcija Tomislava Sivića je odigrala slabiji meč. Posebno u fazi odbrane. Poveli smo golom Ristića, ali od tog momenta nismo bili na nivou.

ITALIJA M21 – FRANCUSKA M21 (tip GG, kvota 1,83) – rezultat 0:1

Mladi Azuri su potpuno zaklazali večeras kada je u pitanju napadački fudbal. Da Maksvel Korne nije pogodio u finišu prvog poluvremena za Francuze ne bi imalo o čemu da se piše o ovoj utakmici, a loši Italijani nisu mogli do pogotka čak ni sa prednošću od igrača više koji su imali u finišu posle isključenja Mendija.

TAJPEH - KAMBODŽA (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:2

Okršaj u okviru kvalifikacija za kup Azije doneo je vatromet golova u prvom poluvremenu, ali je domaćin propustio šansu da trijumfom stekne prenost pred revanš. Iako je Tajpeh dva puta vodio golovimka Vena i Čena, oba puta su fudbaleri iz Kambodže sustizali prednost, pa je meč na kraju završen remijem, koji vas je razočarao.

URUGVAJ M20 - ČILE M20 (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:2

Mlada selekcija Urugvaja nije uspela da slomi vršnjake iz Čilea koji su im pokazalo zube večeras. Urusi su poveli preko Vine već u devetom minutu, Martinez u 37. i Sijera u 67. potrudili su se da zadaju zadatak domaćinu. Ardaiz je u 79. poravnao na 2:2, ali Urugvaj nije imao šanse za još jedan gol i pobedu kojoj ste se na


tagovi

Srbijasportskoklađenjerezzime danaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara