""
""

REZZIME DANA (ponedeljak): Čelsi došao lagano, Sautempton i Valensija potpuno pokvarili veče

Vreme čitanja: 4min | uto. 16.12.14. | 23:29

Pogledajte ko vam je 16. decembra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Izabrane vesti

Mi smo danas bili neuspešni, jer smo od sedam predloženih tipova pogodili samo jedan i to pobedu Čelsija protiv Derbija u četvrtfinalu Liga kupa. Vi ste, ipak, prošli malo bolje sa brojem pogodaka, ako se imaju u vidu najigraniji parovi dana.

ZAOKRUŽENO

DERBI - ČELSI (tip KI 2, kvota 1,45) - rezultat 1:3

Nisu Plavci imali previše muka, pošto su do 56. minuta imali laganih 2:0, ali kada je Brajson postigao pogodak u 71. minutu nikome nije bilo svejedno. Međutim, detalj koji se dogodio nekoliko trenutaka kasnije olakšao je umnogome Čelsiju put do pobede. U 78. minutu Bakston je zaradio direktan crveni karton posle duela sa Remijem, a Šurle je ubrzo nakon toga stavio tačku na pobedu. 

SELTA - LAS PALMAS (tip KI 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Posle poraza od u prvoj utakmici, igrači Selte krenuli su na sve ili ništa i to im se na kraju isplatilo. Već u 19. minutu domaćin je poveo sa 1:0, a Mina je u 50. povećao na sigurnih 2:0. Iako su gosti samo nekoliko minuta kasnije uspeli da prepolove razliku, do kraja utakmice praktično nisu imali nijednu pravu priliku da ugroze gol, a sva sporna pitanja rešio je Oreljana u poslednjim trenucima. 

VVV VENLO - CVOLE (tip KI 2, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Jedan, ali vredan! Cvole je nekako izašao na kraj sa tvrdoglavim Venlom, a jedini pogodak na meču viđen je već i 12. minutu, kada je Nesid bio strelac. U nastavku je Venlo napadao gotovo konstantno, ali su gosti uspeli da sačuvaju mrežu i opravdaju uloženi novac...

ROČDEJL - ALDERŠOT (tip KI 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1

Ročdejl  je opravdao ulogu favorita i došao do ubedljivog trijumfa. Doduše, do 75. minuta rezultat je bio 1:1, a potom je usledio “uraganski” finiš domaće ekipe. Sa tri pogotka u periodu od 75. do 88. minuta, Ročdejl je pokazao gostima da su se uzalud nadali i plasirao se u treće kolo FA kupa. 

BELENENSES - FREAMUNDE (tip KI 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Belenenses je relativno rutinski došao do trijumfa protiv nezgodnog drugoligaša, a po jedan pogodak u oba poluvremena bili su dovoljni da se domaći navijači ne brinu previše oko konačnog ishoda i plasmana u četvrtfinale portugalskog kupa. Domaćin je u 89. minutu ostao bez isključenog Dejversona, ali mu to nije smetalo da postigne gol već u sledećem napadu.

PRECRTANO

VALENSIJA - RAJO VALJEKANO (tip KI 1, kvota 1,35) - rezultat 4:4

Triler kakvom se niko nije nadao! Iako je Valensija povela već u 8. minutu golom Paka, u nastavku je usledio pravi horor za navijače Valensije. U periodu od 20. do 38. minuta Rajo je postigao tri pogotka iz prva tri šuta na utakmici (!) i tako praktično već odredili sudbinu tiketa. Istina, Valensija je na startu drugog dela smanjila na 3:2, ali je novi gol gostiju jednostavno bio kap više u čaši. Domaćin je do 71. minuta stigao do izjednačenja, ali snage za nešto više nije bilo, posebno posle crvenog kartona Rodriga...

ŠEFILD JUNAJTED - SAUTEMPTON (tip KI 2, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Sautempton je u ozbiljnom padu forme i to je sada više nego jasno! Od povratka s reprezentativne pauze igrači Ronalda Kumana, koji je danas odmarao Tadića, upisali su jedan remi i čak četiri vezana poraza, a posle ovog pukla je „petarda“! Interesantno, gosti nisu imali nijednu pravu priliku da ugroze gol, dok je Šefild konstantno napadao. Na kraju i probio bedem rivala, za konačnih 1:0...

HAMBURGER - ŠTUTGART (tip KI 1, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Još jednom se pokazalo da Hamburger ne zna da igra protiv Štutgart. Ni u trećoj uzastopnoj utakmici domaćin nije uspeo da savlada Švabe, koje su večeras u svakom segmentu igre nadigrale rivala. Posle pogotka u finišu prvog dela Štutgart je uspeo da sačuva svoju mrežu, uprkos tome što je od 53. minuta ostao sa igračem manje! Jednostavno, Hamburger danas ništa nije htelo...

NANT - MEC (tip KI 1, kvota 1,62) - rezultat 2:2

Pitanje pobednika odlučeno je posle produžetaka, što vam dovoljno stavlja do znanja da je ovaj tip prekrižen... Nant je na kraju slavio sa 4:2. Da stvar bude još gora, gosti su do dva gola prednosti stigli za samo dva minuta, a onda je Nant golovima u 71. i 83. minutu uspeo da se potpuno vrati u život. Međutim, to nije bilo dovoljno da se pronađe neka nova energija i dođe do potpunog preokreta. 

BARNET - KONKORD (tip KI 1, kvota 1,40) - rezultat 2:6

Gledajući odnos kvote i konačnog ishoda shvatite da se dve stavke nalaze na potpuno suprotnim stranama lestvice. Gosti ne samo da su pobedili favorizovani Barnet, nego su ga prosto demolirali! Posle nerešenog ishoda nakon prvih 45 minuta, Konkord je u nastavku upisao čak pet novih pogodaka, domaćin samo jedan i jasno je da je Barnet mnoge „prodao“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bettingklađenjemeđunarodni fudbalrezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara