"Gelor Kanga"
"Gelor Kanga"

Rešen problem - Kanga igra u finalu Kupa!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.05.17. | 16:53

Boško Đurovski o razmiricama sa vezistom iz Gabona

Gelor KangaGelor Kanga se ogrešio o klupska pravila, a Boško Đurovski drži do discipline, pa vezista iz Gabona nije igrao na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Radničkog. Ali plejmejker Crvene zvezde ipak će biti u konkurenciji za finale Kupa sa Partizanom, poslednja je vest iz Ljutice Bogdana.

Kanga odstranjen iz Zvezde

Izabrane vesti

Zvezdin šef struke, mada privremeni, za klupski sajt ne otkriva koji je bio Kangin greh, ali šta god da se desilo - ostalo je u prošlosti. Posle izgubljene titule, crveno-beli jednostavno sebi ne smeju da dozvole da ostanu i bez Kupa Srbije.

Đurovski: Svi znaju kako je Partizan osvojio titulu...

A Kanga je, sa svim svojim manama, i te kako bitan za Zvezdinu igru. Bar još ovu nedelju svi nesporazumi će morati da se zakopaju. Sve je podređeno jednom cilju - osvajanju trofeja u Kupu koji bi barem donekle spasio sezonu.
"Kanga je kažnjen jer je povredio klupsku disciplinu. Zvezda je kolektiv iznad svih. Ipak, to je za nama i situacija je rešena. Računam na Kangu za predstojeće finale Kupa", kaže Đurovski.

Posle derbija verovatno će se u Ljutice Bogdana ponovo raspravljati o Kanginom statusu. Zvezda svakako ima prevelik broj stranaca i neko će morati da ode. Kanga je jedan od retkih na kome se može solidno i zaraditi, a iako je u Srbiji odigrao nekoliko veoma dobrih utakmica nepredvidiv temperament je značajno uticao na njegov imidž u Beogradu.

Rastanak na leto deluje kao sasvim realna mogućnost.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Boško ĐurovskiFK Crvena zvezdaGelor KangaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara