""
""

Repeši odzvonilo, Vujošević progovorio o dolasku u Milano

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.15. | 13:52

Poslednjih dana čaršija bruji da bi legendarni trener Partizana mogao ponovo u Italiju...

Košarkašima milanskog Armanija ove sezone baš ne cvetaju ruže u Evroligi. Posle pet kola Manekeni slavnog imena imaju samo jednu pobedu i četiri poraza, a trener Jasmin Repeša nalazi se pred otkazom.

Izabrane vesti

Brzinom munje italijanski mediji krenuli su da traže ko bi mogao da nasledi hrvatskog stručnjaka na klupi ovog giganta i došli do imena Duška Vujoševića. Ipak, od njegovog dolaska u Milano, kako stvari stoje neće biti ništa, što nam je potvrdio i najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana.
"Nije tačna ta priča za milanski klub, nisam pregovarao sa njima. Kada bude nešto ozbiljno u vezi sa mojim eventualnim angažmanom u bilo kom klubu, saznaće se brzo", rekao je Vujošević za MOZZART Sport.

Iskusni trener nije želeo da komentariše situaciju u Partizanu i partije koje pružaju crno-beli ove sezone. On je od pre dva meseca bez angažmana, pošto je nova uprava Partizana donela odluku da ne produži ugovor. U prvi mah pominjala se i mogućnost da Vujošević posle crno-belih preuzme klupu valjevskog Metalca, ali nije došlo do dogovora.

Vujoševićev je poslednji inostrani angažman imao u moskovskom CSKA pre pet godina, ali se tamo zadržao samo nekoliko meseci. On je u trenerskoj karijeri već radio u Italiji, gde je svojevremeno vodio ekipe Breše, Pistoje i Skavolinija iz Pezara.

Inače, član ekipe Armanija trenutno je i povređeni Milan Mačvan, kojeg je Vujošević trenirao prošle sezone u Partizanu, kao i Čarls Dženkins, bivši član Crvene zvezde.

PIŠE: Marko Protić
(marko.protic@mozzartbet.com)


tagovi

SrbijaFK PartizanEvroligaDuško VujoševićArmani Džins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara