"Bosingva i Rednap"
"Bosingva i Rednap"

Rednap i Bosingva zakopali "ratnu sekiru"

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.02.13. | 20:49

Menadžer Kvins Park Rendžersa i iskusni desni bek posle skoro dva meseca od početka svađe odlučili da ostave nesuglasice iza sebe i pokušaju da zajedničkim snagama obezbede Policajcima opstanak u Premijer ligi

 

Bosingva i RednapIzgleda da će priča Harija Rednapa i Žozea Bosingve biti jedna od onih sa srećnim krajem... Kako prenose engleski mediji, menadžer Policajaca i iskusni desni bek konačno su ostavili iza sebe sve nesuglasice, koje datiraju još od decembra prošle godine.

Izabrane vesti

Podsetimo, Rednap je bivšeg igrača Porta i Čelsija izbacio iz prvog tima, a zatim i kaznio sa 100.000 evra zbog neprimerenog ponašanja i “izigravanja zvezde“ u trenucima kada je KPR “gorelo pod nogama“. Stanje na tabeli pokazuje da je situacija i dalje alarmantna, ali, iskusni stručnjak je odlučio da pruži Portugalcu još jednu šansu.
„Žoze je pogrešio, ali, sve ovo ne može da traje večno. Zato je problem i rešen. Kažnjen je, i sada smo krenuli dalje. Trenirao je naporno i pokazuje pravi takmičarski stav. Nema sumnje, on je odličan igrač i dobar je na lopti“, rekao je Rednap.

Da li će pomirenje menadžera Kvins Park Rendžersa i Bosingve biti “prelomna“ tačka koja će doneti klubu bolje dane, ostaje nam da vidimo. Činjenica je da je povratak desnog beka u tim već imao pozitivan uticaj na igrače, s obzirom da je Bosingva igrao u susretu protiv Mančester junajteda prošlog vikenda, koji su Policajci izgubili, ali nisu bili “topovsko meso“ Runiju i družini.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaHari RednapKvins Park RendžersPremijer ligaŽoze Bosingva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara