""
""

Real pustio pipke prema Babi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.04.15. | 17:20

Madriđani ponovo pazare u Nemačkoj?

Real Madrid i narednog leta planira da pazari u Nemačkoj. Ovoga puta nisu u pitanju ni Dortmund, ni Bajern, niti bilo koji od velikana iz Bundeslige, već maleni Augzburg.

Prema pisanjima Bilda, Madriđani su navodno zainteresovani za mladog levog beka iz Gane Abdula Rahmana Babu (20), koji se partijama na Afričkom kupu nacija i u dresu Augzburga u poslednje vreme predstavio kao vrhunski potencijal.

Izabrane vesti

Baba po građi i stilu igre dosta podseća na Davida Alabu, odličan je u ofanzivnim akcijama, ima kvalitetan centaršut i sve potrebne fizičke predispozicije da po potrebi zaigra i na mestu veznog. Čelnici Augzburga za sada odbijaju da potvrde da se nalaze u pregovorima sa Realom, ali ističu da im čast ako se jedan takav klub interesuje za njhovog igrača.

Abdul Rahman Baba stigao je u sadašnji klub prošlog leta, pošto je Augzburg za njega izdvojio 2.500.000 evra. Pojedini specijalizovani sajtovi za transfere procenjuju da je njegova cena trenutno između 15 i 20.000.000 evra, te da ga Nemci neće pustiti za manju cifru. Ako se u obzir uzme da je budžet kluba iz Bavarske svega 22.000.000 evra jasno je kakav bi to posao bio za njih.

Prema onome što je do sada pokazao Baba bi mogao da bude dostojan naslednik Brazilca Marsela

(foto: Action Images) 


tagovi

Real MadridNemackaEvropaBundesligaaugzburgAbdul Rahman Baba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara