"Kazemiro, Karvahal, Bejl i Ramos"
"Kazemiro, Karvahal, Bejl i Ramos"

Real ne da krunu

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.17. | 10:36

Zidan će izvesti najjači tim i ako Kraljevići sami sebe ne pobede, gledaćemo ih u finalu protiv Gremija

Kazemiro, Karvahal, Bejl i Ramos

Real Madrid je upao u istoriju Lige šampiona kao prvi tim koji je odbranio titulu, a isti uspeh može da ponovi na SP za klubove. Kraljevići su prošle godine u finalu savladali japansku Kašimu, a sada počinju odbranu trona protiv tima iz Azije - Al Džazire.

Izabrane vesti

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je domaćin prvenstva i jedini je koji nije šampion svog kontinenta. Klub je u vlasništvu šeika Mansura bin Zajeda, koji je vlasnik i Mančester Sitija. Međutim, Al Džazira nema ni približno jak tim kao Siti. U ekipi su samo trojica inostranih fudbalera od kojih je najpoznatiji Mbark Busufa, nekadašnji vezista Anderlehta. Na klupi je Henk ten Kate, nekadašnji pomoćnik Franka Rajkarda u Barseloni koji je imao lepe uspomene iz duela sa Real Madridom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 6402 KSP Al Jazira - Real Madrid kmb 2-2&3-5 (-) 1,82

Međutim, od Al Džazire neće mnogo zavisiti, već se za sve pita Real. Kraljevići su ubedljivo najjači tim na truniru, a odbrana titule bi im mnogo značila i na psihološkom planu jer ih ubrzo očekuje El Klasiko protiv Barselone u kojem im se možda lomi sezona. Zidan će izvesti najjači tim i ako Real sam sebe ne pobedi, gledaćemo ga u finalu protiv Gremija.

SVETSKO PRVENSTVO ZA KLUBOVE

Sreda
18.00: (35,00) Al Džazira (14,00) Real Madrid (1,05)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Al DžaziraFIFA Klupsko svetsko prvenstvoReal MadridŠpanijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara