"Filipović"
"Filipović"

Real dolazi u Humsku! Kraljevski klub uveličaće 70. rođendan Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.03.14. | 21:46

Snežana Filipović ugovorila prijateljski meč za dve godine povodom vrednog jubileja kluba

FilipovićDirektor marketinga Partizana Snežana Filipović, koja je Real Madridu prezentovala multimedijalnu platformu Partizan.Tesla.tc, vraća se iz Španije sa sjajnim vestima.

Filipović je u društvu generalnog direktora Kraljevskog kluba Hosea Angela Sančesa i direktora marketinga Begone Sanc obišla stadion Santjago Bernabeu i ugovorila prijateljski meč crno-belih sa slavnim klubom za 70. rođendan.
“Zaista sam impresionirana svim sto sam videla i doživela u zvaničnoj poseti Real Madridu. Moram da priznam da su generalni direktor, direktorka marketinga i ljudi iz kluba bili sjajni domaćini. Pored same prezentacije  izrazili  su veliko zadovoljstvo zbog nastavka prijateljskih odnosa sa FK Partizan iz koga su potekli veliki igrači, a neki od njih su i ostavili dubok trag u Real Madridu. Nakon prezentacije razgovarali smo i o prijateljskoj utakmici koju bi odigrali sa Real Madridom na naš 70. rođendan za tačno dve godine i mogu ekskluzivno reći da se vraćam sa lepim vestima. Posebno me raduje što je Real prihvatio pilot projekat Real.tesla.tc koji smo mi u FK Partizan otpočeli zvanično pre šest meseci”, rekla je Snežana Filipović i izrazila zahvalnost domaćinu Peđi Mijatoviću.

Izabrane vesti


tagovi

Snežana FilipovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara