""
""

Real, Bajern, Barsa, Liverpul - svi su stali u red za crnog Zlatana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.09.16. | 12:46

Aleksander Isak je nova tinejdžerska senzacija u svetu fudbala...

Novi vunderkind zaokuplja pažnju najvećih svetskih klubova! Njegovo ime je Aleksander Isak, poreklom je iz Eritreje, ali je rođen u Švedskoj i igra za AIK

Isak je tek pre sedam dana napunio 17 godina, a već je standardni prvotimac kluba iz Solne. Šveđani pišu da je interesovanje za ovog momka prva pokazala Barselona, ali da se ubrzo javilo još nekoliko klubova. Navodno, Real Madrid je već nekoliko pita slao skaute da ga uživo gledaju, a to su činili i Bajern Minhen, Lester i Liverpul. 

Izabrane vesti

Aleksandera Isaka tamošnji mediji zbog visine i pozicije na kojoj igra porede sa Zlatanom Ibrahimovićem, iako po stilu baš i nemaju mnogo toka zajedničkog. 

Mladi napadač posebnu pažnju privlači poslednjih dana jer se ustalio u timu. Ukupno je ove sezone dao šest golova u prvenstvu i tri u kupu, a samo na prethodne dve na kojima je bio starter četiri - na svakoj po dva. Član je reprezentacije Švedske do 17 godina. 

Nema sumnje, AIK u svojim redovima ima pravo blago. Pitanje je samo za koliko će uspeti da ga unovči i gde će ovaj momak nastaviti karijeru... 


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaNemackaLiverpulLester SitiEvropaEngleskaBundesligaBajern MinhenAIK Solna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara