"Stefon Kari"
"Stefon Kari"

Ratnici “na juriš“ umirili Mamuze, Kari razbija i sa jednom nogom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.05.13. | 08:21

Golden Stejt Voriorsi izjednačili rezultat u polufinalnoj seriji Zapada na 2:2 posle velike borbe i produžetaka – 97:87

 

Stefon KariOuklend slavi veliku pobedu, ali u isto vreme i strepi, jer je veliko pitanje da li će Stefon Kari moći da nastavi polufinalnu seriju! Fenomenalni šuter Golden Stejta sa otečenim zglobom odigrao je meč za pamćenje, pošto je predvodio svoj tim do veoma važne pobede nad San Antonio Sparsima u četvrtoj utakmici polufinalne serije Zapadne Konferencije, posle velike borbe i produžetaka – 97:87.

Izabrane vesti

Sada oba tima kreću od nulte tačke, pošto je rezultat u seriji 2:2, ali će Mamuze u narednom meču, u utorak imati prednost domaćeg terena.

Kari je meč završio sa 22 poena, šest skokova, četiri asistencije i bolnom grimasom na licu koje ne ulivanje poverenje navijača za nastavak ove jako tesne borbe. Ruki Herison Barns dodao je 26 poena i deset skokova, dok je Džeret Džek ubacio dodatnih 24 poena, dok je Endrju Bogut uhvatio čak 18 lopti!  

Iako je i sam trener Voriorsa, Mark Džekson sumnjao da će Kari moći da igra, 25-godišnji bek šuter je primio injekciju protiv bolova i pomogao svojim saigračima da zaustave iskusne Teksašane.

Činjenica da je vođena velika borba pod oba koša dovela je do produžetaka, a tada kao da su postojali samo Voriorsi! U produžetku domaći sastav ubacio je 13 poena, dok su gosti uspeli da postignu samo tri, a ukupna serija, koja je počela još u poslednjoj deonici, bila je 25:7 za tim iz Ouklenda.

Spars je predvodio uvek raspoloženi Manu Đinobili, koji je meč završio sa 21 poenom, četiri skoka i tri asistencije, dok je Tim Dankan ubacio 19 poena i imao čak 15 skokova.

NBA (PLEJ-OF) – REZULTATI:

Golden Stejt – San Antonio 97:87 (19:26, 18:19, 23:17, 24:22, 13:3) (2:2 u seriji)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Golden Stejt VoriorsHerison BarnsManu ĐinobiliNBA ligaNBA plej-ofSan AntonioStefon KariTim Dankan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara