""
""

RAT DO ISTREBLJENJA NA MARAKANI: Terzićev sin Mijailoviću pretio klanjem!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.12.14. | 23:00

"Nisam hteo da slučaj prijavljujem policiji. Sve što sam rekao mogu da ponovim na detektoru laži", otkrio Nikola Mijailović za Informer.

Identitet igrača Crvene zvezde koji je anonimnim pismima, u kojima je žestoko udarao po generalnom direktoru crveno-belih Zvezdanu Terziću, i dalje nije poznat. Sumnja se da je kreator pisama ražalovani kapiten Nikola Mijailović, međutim iskusni levi bek u dosadašnjim javnim istupima nikada nije potvrdio da je on zvezdašku javnost podigao na noge.

Izabrane vesti

Iako su se, na prvi pogled, strasti zbog anonimnih pisama smirile izgleda da je na pomolu novi zaplet. Naime, Nikola Mijailović je u izjavi za sutrašnji Informer poručio da mu je Terzićev sin, Kostadin, pretio klanjem.

Prema rečima bivšeg kapitena incident se dogodio u noći između subote i nedelje u prestižnom beogradskom klubu "Džimi Vu".
"Sedeo sam sa društvom, kad sam video da me jedan lik uporno gleda. Nisam lepo ni video ko je, pa sam posle izvesnog vremena pitao konobara o kome se radi. Rekao mi je da je to sin Zvezdana Terzića. Negde pred kraj večeri, on je krenuo da izađe iz kluba i opet me je gledao. Kad je bio baš na izlaznim vratima, okrenuo se ka meni, pogledao me i prešao prstom preko grla”, rekao je Nikola Mijailović Informer.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje kaže da je prišao Terziću junioru... Međutim, do težeg incidenta nije došlo.
"Prišao sam mu i samo sam ćutao. On je i tu počeo da mi preti, da pominje anonimna pisma. Odmah je reagovao jedan njegov drugar, koji mi se izvinio i rekao da je Kostadin malo popio. Ne zanima me šta Terzić misli, ali ne shvatam kakav je to način da preti drugim ljudima. Takve stvari ne smeju da se dešavaju", dodao je Mijailović

Iskusni levi bek naglašava da je spreman da ide na detektor laži kako bi dokazao da govori istinu.
"Nisam hteo da pravim veliku frku oko toga. Nisam želeo da uznemiravam svoje društvo. Uostalom, kad bih se plašio vrabaca, nosio bih praćku sa sobom. Ja samo ne želim da mi iko preti. Ovo je slobodna zemlja, hoću normalno da se krećem, da govorim, a da mi za to niko ne preti da će mi prerezati vrat. Naravno, sve što sam rekao spreman sam da ponovim i na detektoru laži.“

On nije želeo da govori o anonimnim pismima i negirao je da će ove zime napustiti klub.
“Pričao sam sa trenerom Lalatovićem. Rekao mi je da je zadovoljan mnome. Dolazim na okupljanje 8. januara, a onda krećemo u nove radne pobede. Nadam se da ćemo u maju da se radujemo tituli, a onda da igramo i Ligu šampiona, poručio je Mijailović za Informer.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaKostadin TerzićNikola MijailovićSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara