""
""

Rasulo u Interu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.11.16. | 11:42

Vlasnici izbacuju italijanske direktore sa sastanaka i odluke o pojačanjima, navijači najavili proteste, a Hidink hoće da vodi pregovore isključivo preko telefona

Već duže vreme traju problemi u velikanu italijanskog i evropskog fudbala Intera iz Milana, ali oni svakoga dana dobijaju nadigradnju da bi sada kulminirali i stigli do rasula. Takav zaključak može da se izvuče nakon poslednjih dešavanja u kluub gde su vlasnici iz kompanije Suning izbacili italijanske direktore iz svih sastanaka sa potencijalnim novim trenerima Marselinjom i Stefanom Piolijem.

Klub je otpustio Franka de Bura ove sedmice, samo četiri dana pošto je predsednik Erik Tohir javno podržao ovog holandskog stručnjaka.

Izabrane vesti

Poznato je da sportski direkor Pjero Ozilijo podržava Piolija, ali nije prisustvovao sastancima. Kao ni Havijer Zaneti koji ima ulogu potpredsednika. To su učinili isključivo predstavnici kineske kuće Suning.

Ovo bi takođe moglo da znači da bi sastanci sa Frančeskom Gvidolinom i Vitorom Pereirom mogli da budu otkazani, dok je Gus Hidink odbio da se pojavi na "kastingu". Insistirao je da vodi pregovore preko telefona i želi da CV govori za njega.

Na sve to, ultrasi su najavili protest kako bi pokazali bes svima u klubu.

Kao u lošoj humorističkoj seriji...

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaGus HidinkInterItalijaMarselinjomeđunarodni fudbalSerija AStefano Pioli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara