""
""

Raste tenzija u finišu sezone, političari prete sudijama!

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.04.14. | 09:39

U Lučanima i Nišu proteklog vikenda arbitri bili suočeni sa žestokim pretnjama i ucenama...

Na terenima širom Srbije ključa u završnici sezone. Logično, pod posebnom lupom su Superliga i Prva liga Srbije, gde su ulozi i najveći. Takvom ambijentu proteklog vikenda podlegli su čelnici niškog Radničkog i Radnika iz Surdulice, Darko Bulatović i Novica Tončev.    

Njih dvojica propisno su izvređali sudije, a prema pisanju Sportskog žurnala bilo je tu i ozbiljnih pretnji, kao i pozivanja na političke funkcije koje obojica imaju.  

Izabrane vesti

Uznemirujuće vesti iz Lučana, gde je Mladost dočekala Radnik, i srca Pomoravlja, s derbija istočnog regiona Jagodina –Radnički najbolji su signal u kakvim uslovima rade i sa čime se sve suočavaju sudije u Srbiji. Sa oba terena stigla je vest istovetnog sadržaja – službena lica prijavila su predstavnike niškog i surduličkog kluba.

Sudeći prema službenoj belešci, Tončev je u poluvremenu meča u Lučanima sačekao glavnog arbitra Gorana Labusa i njegove pomoćnike na ulasku u tunel i javno ih pitao "znaju li oni ko je on". U zapaljivom monologu sam je i dao odgovor, pominjući političku funkciju (prvi čovek opštine Surdulica) i preteći da će povući ekipu sa terena ukoliko mu se suđenje ne dopadne. Labus i njegovi pomoćnici sve su to uredno evidentirali u zapisniku.  

Predsednik Radničkog iz Niša Darko Bulatović zvanično je suspendovan, ali je i on koristio pogodnosti tunela kako bi se sukobio s deliocima pravde. Njega je prijavio "mahač" iz Jagodine, Dejan Miletić, navodeći da mu je takođe prećeneo. U svom izveštaju Miletić je napisao i da mu se Bogdanović obratio sledećim rečima: "Sram te bilo, dabogda se tvojoj deci desilo ono što ti želiš Radničkom". 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišPrva liga Srbijenovica tončevDarko Bulatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara