""
""

Raspucao se Paco, Milan uzeo Laciju treće mesto (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.13. | 22:35

Rosoneri deklasirali Rimljane sa 3:0 uz dva gola Pacinija i jedan Boatenga. Crveni karton Kandreve olakšao posao Milanezima

 

Izabrane vesti

Milan je u direktnom okršaju preuzeo od Lacija željenu treću poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Rosoneri su lakše nego što se očekivalo deklasirali rimske nebesko-plave sa 3:0 i sada imaju bod više od njih.

I bez povređenog Marija Balotelija, Milan je uspeo da ostvari veoma bitnu pobedu. Raspucao se Đampaolo Pacini koji je zamenio Balotelija u prvoj postavi. Treba istaći da je posao Rosonerima olakšao vezista gostiju Antonio Kandreva koji je u 16. minutu zaradio crveni karton zbog prekršaja nad Stefanom El Šaravijem, kada je popularni Faraon bio u stopostotnoj šansi. Od tada je na terenu postojao samo jedan tim – Milan. Dugo su Lacijali odolevali, šasne su promašivali El Šaravi, Boateng i Pacini.

Konačno, u 40. minutu je popustio i bedem Rimljana. Pacini je posle udarca El Šaravija bio na pravom mestu i gurnuo loptu u praznu mrežu. Samo četiri minuta kasnije, Pacini tuče glavom, Marketi je odbio loptu, a na nju natrčao Boateng i duplirao vođstvo. Sve dileme oko pobednika su rešene u 59. minutu kada je Pacini, pomalo atipično za njega, šutirao sa ivice šesnaesterca i bio precizan.

SERIJA A - 27. kolo:
Petak:

Napoli - Juventus 1:1 (1:1)
/Inler 43 - Kjelini 10/

Subota:
Milan - Lacio 3:0 (2:0)
/Pacini 40, 59, Boateng 44/

Nedelja:
12.30: Torino – Palermo
15.00: Sijena – Atalanta
15.00: Bolonja – Kaljari
15.00: Fiorentina – Kjevo
15.00: Katanija – Inter
15.00: Sampdorija – Parma
15.00: Peskara – Udineze
20.45: Roma - Đenova


tagovi

Antonio KandrevaĐampaolo PaciniEvropaItalijaKevin Prins BoatengLacioMilanSerija AStefan El Šaravi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara