""
""

Rasprodaja u Menhengladbahu narednog leta: Odlaze Herman i Džaka

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.09.15. | 15:47

Trener Lusijen Favr priznao da treba očekivati odlazak najboljih igrača na kraju sezone

Borusija iz Menhengladbaha će ove sezone igrati u Ligi šampiona što je kruna sjajnog rada ovog slavnog kluba u poslednjih nekoliko godina. Popularni Menš se vratio tamo gde i pripada - u vrh nemačkog fudbala i najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Izabrane vesti

Ipka, dalji napredak postaje sve teži i teži jer nemački velikan još nije dovoljno moćan da zadrži svoje najbolje igrače. Tako im je imenjak iz Dortmunda pre nekoliko godina preoteo Marka Rojsa, a narednog leta je izvestan i odlazak Patrika Hermana i Granita Džake koji su među nosiocima igre.

Ovog leta je Bajern pokušavao da dovede Džaku, bilo je i interesovanja za Hermana, ali je Menhengladbah odoleo. Sledećeg leta će teško...
„Na kraju sezone će nas napustiti neki od najboljih igrača. jednostavno, u Nemačkoj postoje klubovi koji mogu bolje da plaćaju od nas“, rekao je trener Lusijen Favr.

Spekuliše se da će Patrik Herman priključiti nekadašnjem saigraču Rojsu u Borusiji iz Dortmunda. Bajern nije odustao od Džake i narednog leta će pokušati da završi posao koji je počeo ovog.

(FOTO: Action images)


tagovi

transferiPatrik HermanNemackaGranit DžakaEvropaBorusija Menhengladbah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara