"Vuk Rašović"
"Vuk Rašović"

Rašović: Dali smo im dva gola fore

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.11.13. | 19:22

Žestoke kritike trenera Partizana na račun odbane

Vuk Rašović

Katastrofa je izbegnuta, ali utisak koji je Partizan ostavio u pobedi protiv Donjeg Srema jednostavno ne može da zamaskira sve probleme u igri crno-belih. Trener Partizana Vuk Rašović svestan je da večeras ne može da koristi floskule poput one da su "igrači pokazali karakter".
"Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali nismo znali da ćemo protivniku dati dva gola fore. Posle svega je najvažnije što smo uzeli tri boda i ostali na čelu tabele", bili su prvi Rašovićevi utisci.

Izabrane vesti

O rupama u odbrani još kraće.
"Dali smo im dva gola fore i time sam sve rekao".

Znači li to da je šef struke crno-belih konačno sagledao sve mane i vrline ekipe i procenio ko jednostavno nije kalibar za srpskog šampiona. Bez obzira na poziciju na kojoj igra.
"Jasno mi je ko može, a ko ne, ali ovo nije trenutak da o tome javno raspravljamo. Ostale su nam tri prvenstvene i jedna kup utakmica i kas se one završe napravićemo detaljnu analizu".

Utisak novinara bio je da Filip Malbašić - ne može?
"On je dobro trenirao u prethodnih 10 dana, a sve informacije koje su dospele u javnost ovih dana su posledica nečega što se dešavalo mnogo ranije. Rekli smo i ostajemo pri stavu da niko nije precrtan i da svi konkurišu za tim".

I za kraj samo par reči o kapitenu Saši Iliću, koji je ponovo bio motor ekipe.
"Pokazao je koliko znači ovoj ekipi. Dao je poslednji atom snage za pobedu tima i bio je pravi lider na terenu".

Kolega iz Donjeg Srema Vlado Čapljić naveo je da je njegov tim večeras demonstrirao da ne zaslužuje da nosi fenjer Superlige.
"Nije prijatno izgubiti posle 0:2. Pružili smo maksimum 60 minuta, a onda neobjašnjivo pali i nedostatak koncetracije nam se osvetio na najgori mogući način. Zaslužujemo bolje mesto na tabeli, jer  smo i u Humskoj pokazali da igramo kvalitetan fudbal. Ipak, Partizan je ekipa koja ima pojedince sposobne da iz situacija koje nisu ni šanse postignu golove. Ali... Kad sledeći put budu gubili 0:2 nisam siguran da će uspeti da se vrate".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

donji sremFK PartizanSrbijaSuperligaVlado ČapljićVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara