""
""

Rasipanje Zvezdinog tima: Posle Bosančića odlazi i - Katai!

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.05.15. | 10:12

Klub iz Ljutice Bogdana poslao dopis Olimpijakosu da ne želi da otkupi ugovor ofanzivnog veziste

Pored Miloša Bosančića koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom izvesno je da još jedan igrač iz ovogodišnjeg sastava  više neće nositi dres najtrofejnijeg srpskog kluba! Reč je o Aleksandru Kataiju koji je prošlog leta stigao u Ljutice Bogdana kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa.

Nekadašnji član Vojvodine bio je velika želja Nenada Lalatovića, posle maratonskih pregovora stigao je u Crvenu zvezdu sa epitetom velikog pojačanja, ali je tokom rezultatski neuspešne sezone previše oscilirao. Kuburio je sa fizičkom spremom, a jedini uzlet imao je početkom proleća kada je bio najzaslužniji za pobede protiv Jagodine i Vojvodine.

Izabrane vesti

Odigrao je 20 utakmica, postigao dva gola i imao isto toliko asistencija. Prilično mršav učinak za vezistu takvog pedigrea. Otuda i ne čudi što su ljudi iz Crvene zvezde pre nekoliko dana poslali dopis Olimpijakosu i naveli da ne žele da iskoriste pravo i otkupe ugovor Aleksandra Kataija.

Za to zadovoljstvo crveno-beli bi trebalo da izdvoje 600.000 evra. Mnogo, obzirom na tešku materijalnu situaciju u Ljutice Bogdana.

(Foto Star Sport)

 
 

tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićMiloš BosančićEvropaFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara