""
""

Raša Babić uzvraća Džajiću: Mene bi bilo sramota, zar je trebalo da se sklonimo?

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.04.14. | 10:02

„Naše igrače policija je pretresla kao da su kriminalci, a Zvezdine nije ni takla“, poručuje potpredsednik Partizana

Dragan Džajić je razočaran arbitražom Milorada Mažića u finišu 146. večitog derbija, a čelnici Partizana izjavama predsednika Crvene zvezde. Dan pošto je prvi čovek crveno-belih rekao da je drugi gol crno-belih neregularan i začudio se zbog čega ga je sudio priznao – aludirajući na nedosuđen prekršaj nad Draganom Mrđom posle kojeg je domaćin razvio akciju za pogodak Kojića – u Humskoj 1 ističu da ne mogu da shvate takvo ponašanje legendarnog fudbalera i funkcionera kluba sa Marakane.
Ne znam šta bih rekao osim da bi me bilo sramota da izgovorim tako nešto posle dva dosuđena jedanaesterca za pola sata u tako važnoj utakmici. Milorad Mažić je sudio kako je sudio, to je bilo njegovo uverenje i mi tu ne možemo ništa, a videli ste da se naši igrači nisu previše ni bunili, ali... Reći tako nešto posle dva penala je stvarno sramota. Možda je trebalo da se sklonimo da pobede utakmicu“, poručio je Ratomir Babić, potpredsednik Partizana u izjavi sa Sport.

Raša Babić dodaje i da su igrači ekipe Marka Nikolića bili izloženi ogromnom pritisku i kaže da je policija pretresla igrače uoči početka derbija, posle dodaje da se sprema prekid uutakmice i da su u tu akciju, navodno, uključeni fudbaleri tako što bi u sportskim torbama prošvercovali arsenal piritehničkih sredstava.
Poenta je bila da se destabilizuje ekipa. Prilikom dolaska na stadion policija je pretresla igrače kao da su kriminalci, dok fudbalere Zvezde nije takla. A u istom košu smo i mi iz uprave. No, dobro, nisu uplašili momke, pokazali su na terenu ko je ko u srpskom fudbalu“, dodao je Babić.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRatomir Babić146. večiti derbiFK PartizanDragan Džajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara