"Rami ljubi grb Valensije"
"Rami ljubi grb Valensije"

Rami ne sme da izađe na oči navijačima bivšeg kluba: Ne putuje u Valensiju na prijateljsku utakmicu

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.08.14. | 16:48

Štoper je na ratnoj nozi sa Slepim miševima i sada strahuje od reakcije simpatizera kluba, ali i nekadašnjih saigrača

Rami ljubi grb ValensijeNovi igrač Milana Adil Rami (28) se na tako loš način rastao sa Valensijom da ne sme da otputuje u ovaj grad na prijateljsku utakmicu iz straha da će navijači kluba želeti da se obračunaju sa njim. Rosoneri će večeras igrati pripremni meč protiv Slepih miševa, a Francuz je ostao u Italiji jer su Španci besni na njega

Sve je počelo u septembru 2013. godine kada se Rami sukobio sa tadašnjim trenerom ekipe Miroslavom Đukićem. Srpski stručnjak je odlučio da štoper trenira odvojen od ostatka ekipe, a na kraju je i prosleđen u Milan na pozajmicu kako dalje ne bi rušio atmosferu u klubu.

Izabrane vesti

Kada je došlo vreme da Rosoneri otkupe Ramijev ugovor igrač se oglasio preko Tvitera i oštro kritikovao Valensiju, upravu i predsednika kluba, jer su po njemu suviše zatezali u pregovorima. Defanzivac se posvađao i sa medijima iz španskog grada.

Kontroverzni igrač je  po prelasku u Milan okačio sliku iz trofej sobe evropskog giganta aludirajući na razliku u klasi ova dva kluba. Zato se čelnici Milana plaše da bi Ramijevi bivi saigrači mogli da ga namerno povrede jer nisu zaboravili kako se ponašao. 

Njegovo ponašanje više bode oči kada se pogleda ova slika iz 2011. godine kada je ljubio grb Valensije na promociji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adil RamiEvropaItalijaMilanPrimeraSerija AŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara