Rahmanović o tuči sa Gruzinima: Sada se smejemo...

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.02.19. | 09:58

"Atmosfera u timu je i ranije bila odlična, a sada je za 20 odsto bolja", tvrdi fudbaler Sarajeva Amar Rahmanović trenutno jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH

Red fudbala, red ulične tuče. Tako protiču poslednji dani priprema Sarajeva u Antaliji, gde je u subotu viđen masovni obračun gotovo svih aktera utakmice protiv VIT Gruzije, koji je prekinut u 83. minutu pri rezultatu 2:2.

U senci nemilih događaja lider šampionata BiH odmeriće snage sa Astanom, koja se u popularnom turskom letovalištu sprema za novu sezonu.
"Pripreme se bliže kraju, ali sve je zasad proteklo onako kako smo i želeli. Najvažnije je da nema povređenih igrača i da su svi zdravi. Kroz ove utakmice gledamo da se što bolje spremimo. Imali smo nekoliko ispita, testova i možemo da budemo zadovoljni", ističe za sportsport.ba Amar Rahmanović, trenutno jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH i jedan od bitnijih delova slagalice koju sklapa Husref Musemić.

Izabrane vesti

Da li je Musemić prava osoba na klupi Sarajeva?
"Ja sam prvi koji u početku nije funkcionisao najbolje kod Husrefa, ali se u međuvremenu posložilo i on mi je našao odgovarajuću funkciju u timu te sam napokon shvatio šta on želi od mene. Mislim da mu se vraća na najbolji način. U svakom slučaju, Musemić je jako dobar trener i dobra osoba".

Kada je reč o ispitima, čini se da je timski duh najbolje predstavljen na meču protiv Gruzina?
"Pravi circus. Na kraju krajeva čovek pomisli da li su mu potrebne ovakve utakmice. Takve se stvari dešavaju, ali mi nemamo šta da krijemo, jednostavno se desilo to što se desilo. Ali ako ćemo pošteno, nakon onoga što se desilo s Gruzinima, atmosfera u timu je i ranije bila odlična, a sada je za 20 odsto bolja. Mi smo prava ‘klapa’, ako pijemo kafu, 10 nas pije kafu i svi smo ko jedan. Sada se smejemo tome i pričamo po ceo dan šta se desilo, ali sa Gruzinima igramo i u utorak (Tbilisi, prim. aut.) igramo i u utorak, a iskreno ne znam šta će biti sa tom utakmicom", smeje se Rahmanović.

Foto: Shutterstock


tagovi

Prijateljske utakmiceAmar Rahmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara