"Benitez i Vaskez"
"Benitez i Vaskez"

Rafa, ništa ovo ne valja! Roma ostavila ožiljke na vratu novog Reala, koji ne može ni čestitu šansu da stvori (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.07.15. | 13:24

Vučica boljim izvođenjem jedanaesteraca slavila u okviru Internacionalog kupa šampiona - 7:6

Benitez i VaskezNe može protiv mađarskog drugoligaša, može protiv najtrofejnijeg kluba sveta. Posle sramotnog poraza od drugog tima Đera, Vučica je otputovala u Melburn i u prvom kolu Internacionalnog kupa šampiona ugrizla za vrat Rafaela Beniteza, a njegovom Realu ostavila ožiljak pred početak nove sezone. Tim iz Rima je slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca (7:6) kaznivši očajno izdanje velikana iz Madrida, koji je u većem delu meča bio bezopasan po gol Morgana de Sanktisa.

Posle 0:0 tokom 90 minuta, prema pravilima turnira, odmah su se šutirali jedanaesterci, a posle 12 pogođenih šuteva odlučila je sedma serija, u kojoj je Morgan de Sanktis ukrotio udarac Lukasa Vaskeza i omogućio Sejdui Kejti da Italijanima donese dva boda.

Izabrane vesti

Ronaldo interveniše pred svojim golomVaskez, koji se ovog leta vratio na Santjago Bernabeu iz Espanjola, imao je priliku u 83. minutu da ulepša Benitezov debi na klupi Reala, ali je promašio zicer i dosadnu utakmicu, u kojoj se ekipe nisu istakle lepim fudbalom, odveo u penal seriju.

Rafael Benitez je predstavio javnosti formaciju 4-2-3-1 i ako je suditi na osnovu premijere Real će se mučiti i šansu da stvori naredne sezone. Tim iz Madrida je pokazao slabosti u ofanzivnom delu, Kristijano Ronaldo i Geret Bejl praktično ništa nisu mogli da naprave preko krila, a 16-godišnji Martin Edegard, koji je šansu dobio od prvog minuta, pokazao je da još nije spreman za fudbal na visokom nivou, pa se u ulozi organizatora mučio da uposli saigrače.

Žervinjo i mBIVA ISPRED nAVASANa suprotnoj strani, ekipa Rudija Garsije je odlično počela meč, imala dve dobre prilike preko De Rosija (pogodio prečku) i Totija, dobro stajala u polju i maltene u korenu sekla napade Reala, a pošto su u drugom poluvremenu oba trenera praktično promenila komletne ekipe „pravog“ fudbala nije ni bilo, pa se osim pomenute šanse Vaskeza i nekoliko minijatur Iska i Benzeme može konstatovati da su dva velikana ostali dužni publici. A bilo je tačno 80.746 navijača na stadionu Melburn kriket graund.

U penal seriji, precizni izvođači sa Real bili su Danilo, Kros, Lukas Silva, Isko, Benzema i Naćo, dok su za Romu pogađali Pjanić, Adem Ljajić (igrao drugom poluvreme), Destro, Florenci, Iturbe, Paredes i Kejta.

REAL MADRID: Navas - Karvahal, Ramos, Varan, Marselo - Iljaramendi, Modrić - Bejl, Edegard, Ronaldo - Hese. Igrali su još: Arbeloa, Lukas Silva, Pepe, Benzema, Čerišev, Kros, Isko, Naćo, Vaskez, Danilo.

ROMA: De Sanktis - Majkon, Kastan, Mbiva, Kol - De Rosi, Najngolan, Učan - Falke, Toti, Žervinjo. Igrali su još: Dumbija, Kastan, Florenci, Paredes, Torosidis, Ljajić, Kejta, Iturbe, Pjanić, Kapradosi, Destro.

Inače, jutros je u okviru prvog kola Internacionalnog kupa šampiona Mančester junajted savladao meksičku Ameriku 1:0.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSerija ASejdu KeitaRudi GarsijaRomaReal MadridRafa BenitezPrimeraItalijaInternacionalni kup šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara