""
""

Rafa da, Muguruza ne!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 22:05

Sledeći Nadalov protivnik u osmini finala olimpijskog turnira biće Francuz Žil Simon koji je prethodno savladao Japanca Juičija Sugitu

Španac Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Višestruki grend slem šampion u drugom kolu je bez većih problema slavio protiv Italijana Andreasa Sepija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.  

Izabrane vesti

Duel španskog i italijanskog tenisera trajao je sat i 48 minuta, a Nadalm, treći nosilac u Riji, ogroman broj poena osvojio je posle prvog servisa. Ukupno tri iskorišćene brejk lopte bile su dovoljne Špancu da ostvari rutinski trijumf.

Sledeći Nadalov protivnik u osmini finala olimpijskog turnira biće Francuz Žil Simon koji je prethodno savladao Japanca Juičija Sugitu.

Za razliku od muške, španski navijači nisu imali razloga za slavlje kada je u pitanju olimpijski turnir teniserki. Aktuelna šampionka Rolan i treći nosilac na Igrama, Garbin Muguruza poražena je u osmini finala od Portorikanke Monike Puig sa gotovo neverovatnih 6:1, 6:1. Meč je trajao samo sat i pet minuta. Puig će se u četvrtfinalu sastati sa Nemicom Lorom Zigemund.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaRio 2016Rafael NadalOI Rio 2016.MuguruzaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara